pejvyn Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Zdravim klubaci, na prave strane mi blbne vertikalni naklapeni svetla, zustava porad dole, na motorku jsem se sroubem na doraz, ale svetlo je porad o cca 1 cm niz. Jinak chybu auto zadnou nehlasi. Hledal jsem novy motorek na webu, ale pro xenony nikde nic nemuzu dohledat. Muze nekdo poradit, kde ten dil koupit? Nebo jak se to da opravit? Jinak svetlo do stran chodi a i pri startu zamrka normalne. Diky za odpovedi. Citovat
MJSytic Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Ahoj, tohle bych spíš viděl na chybu v tom, že je ten modul čočky "vypadlý z táhla", a proto to svítí níž. Kdyby to bylo samotným motorkem, tak se nebude na začátku ani kalibrovat Jinak díly do světel se samostatně neprodávají. Jen komplet celé světlo, nebo pak vrakáč. Citovat
ChouLu Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 řešil jsem nedávno a stačilo vyměnit motorek byl vevnitř nějakým záhadným způsobem přeskočen a jedno světlo svítilo níže a nešlo doštelovat Citovat
pejvyn Odesláno 4. červen 2023 Autor Odesláno 4. červen 2023 (upraveno) Ano diky, presne muj problem. Ale na webu dokazu dohledat pouze motorek pro halogenove svetla, nicmene vypada dost podobne jako to,co tam mam. Kde jsi ten motorek pro xenon sehnal? Ten dil je mimo svetlo, tak by bylo divny, kdyby se neprodaval samostatne. Upraveno 4. červen 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
MJSytic Odesláno 4. červen 2023 Odesláno 4. červen 2023 Bych právě tipoval, že to bude spadlé z toho kloubku, ale OK, jestli tam může něco přeskočit, tak jedině výměna (nebo rozebrat a opravit) Možná, že to bude pro halogen/xenon stejné. Nicméně to budeš muset stejně koupit buď za cca 2000,- v Peugeotu, nebo nějaký jetý na vrakovišti Citovat
pejvyn Odesláno 4. červen 2023 Autor Odesláno 4. červen 2023 (upraveno) Ano to je presne ono!! Ja si myslim, ze to preskocilo na tom sneku,asi se casem ochodil, no zatim jsem do toho radsi nelezl, hlavne ze to nejak sviti, sice ne uplne idealne, ale na cestu videt jde jinak prepinani dalkovych a smerovy nataceny chodi, takze tohle mi prijde jako jedinej problem, co to muze delat. Ten motorek je nasazenej z venku, tak uvidime s mechosem, jestli to pujde opravit bez rozebrani celyho svetla. Ono to naznaci, az ten motorek vyndame a uvidi se, jak vypada. Moc diky za odkaz od toho uz se muzu odrazit a zacit resit! Upraveno 4. červen 2023 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
pejvyn Odesláno 17. říjen 2023 Autor Odesláno 17. říjen 2023 Takže komedie pokračuje. Opravdu byla zlomená objímka v tom motorku a šroub si chodil, jak chtěl. Sehnal jsem nový motorek, ale auto hlásí chybu "head directional fault". Když zapojím ten starej tak nic nehlásí. Dostal jsem se do bodu, kdy nevím, jestli jsem koupil správnej. Podle kódu by to měl být 1608399580, ale to je momentálně nesehnatelný. Jen pod kódem 1608400780, ale ten mi hlásí chybu (možná je vadný, koupeno na aliexpressu :D) nicméně někde u toho dílu uvádějí oba kódy naráz.. dotaz tedy zní, je to unifikovaný díl pro obě strany nebo se musí koupit přesný díl pro každou stranu? Citovat
Munzik Odesláno 21. září 2024 Odesláno 21. září 2024 Ahoj Pejvyn Prosím tě, mám stejný problém s motorem, který jsem koupil jiný, ale nevím, jak vyndat ten starý? Když ho pootočím a povytáhnu, tak stále drží na tom táhlu a trochu se bojím zabrat, abych něco neurval... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.