Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mk405

Původně zaslal: Capy

Jde o co chceš kvalitu nebo super basy.

obojí :mrk:D

no jo ale mam dojem že na to by ses musel ze základní třídy přesunout do vyšší. V základní oboje k sobě moc nejde aspon co sem vypozoroval

Odesláno

Původně zaslal: mk405

Jde o co chceš kvalitu nebo super basy.

obojí :mrk:D

no jo ale mam dojem že na to by ses musel ze základní třídy přesunout do vyšší. V základní oboje k sobě moc nejde aspon co sem vypozoroval

to máš sice pravdu ale je otázka co si má člověk představit pod pojmem \"super basy\" nekdo si představý kvalitní bas a nedko hukot a tlak. jinak myslím že ten helix má kvalitní basy za ty kačky

Odesláno

Super basy sem měl na mysli jako hukot a tlak(takovej magnat:D) U helixe máš zase téměř zaručenou kvalitku:super:mrk asi jako když koupíš rádio alpinku :roker

Odesláno

Super basy sem měl na mysli jako hukot a tlak(takovej magnat:D) U helixe máš zase téměř zaručenou kvalitku:super:mrk asi jako když koupíš rádio alpinku :roker

no vidíš to je přesně ono, já bych magnat (hukot a tlak) jako \"super bas\" nikdy neoznačil :aut

Odesláno

To s tim dvd to mam na mysli multimedia . . . to je muj klukovsky sen-mit v autaku televizy ale asi se nato vyse. . .. a koupim jenom na mp3. Jeste si to nechAM PROLEZT PALICI A UVYDIME. Ja tu soustavu chci pouzivat v beznem provozu a nepotrebuji to na srazi a poslouchat to ze 100metru. tak na pul kvalitu a basi -zlata stredna cesta:roker ;)

Odesláno
Původně zaslal: Rudík

no jo jenom ze sem to musel rozpocet osekat a do 10000 musim nacpat i radio:(

v tom případě bude lepší počkat a došetřit a koupit jen rádio :mrk

Odesláno

na ten basák bacha ozvučnice 83 litrů to je trochu moc.

Jestli máš o ten zesik zájem bude u mě na prodej počítám tak za 1600 Kč ještě 1,5 roku v záruce ani škráblej.S účinym basákem hraje docela slušně za tu cenu.Pokud si ho nevezme ode mě kámoš můžeme se domluvit

Odesláno
Původně zaslal: Rudík

jo mam dotaz jak jste si tam dali tu fotku co mate na levo (Capyho snehulka a mk405 tu 306) ze bych se vam pochlupil drobkem :aut:D

já ti dám 306 :aut:roll:mad:

Odesláno

na ten basák bacha ozvučnice 83 litrů to je trochu moc.

Jestli máš o ten zesik zájem bude u mě na prodej počítám tak za 1600 Kč ještě 1,5 roku v záruce ani škráblej.S účinym basákem hraje docela slušně za tu cenu.Pokud si ho nevezme ode mě kámoš můžeme se domluvit

Též bych se postavil do řady zájemců :)

Odesláno

pánové zesík už neni ale moh bych sehnat staršího axtona myslim že řikali za nákejch 2 900kč http://www.aliso.cz/axtonzes.php

budu od nich brát 4 kanál 508 a prý maj ještě nákej starší 2 kanál ted nevim jestli 208 nebo 408.:myslim Jestli budete mít opravdu zájem tak dejte vědět a já to zjistim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...