Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Původně zaslal: Devilstorm306

Tady to je klub stydlivých, nepolíbených a za ruku nevzatých???? :D Že bych se přidal, jsem taky takovej plachej :mad::D:)

Tak te vytam mezi namy stydlivimy....... (jinak mezi nama devcatama :D:D teda co to melu :D:D kdo me tam videl v akci tak by nerekl ze jsem stydlivej... )

Že bys byl stydlivej to se mi vůbec nezdá:D,v pátek jste to pěkně s kámošem rozjeli a v sobotu ten zpěv taky nebyl špatnej.

Odesláno
Původně zaslal: Jepík

Že bys byl stydlivej to se mi vůbec nezdá:D,v pátek jste to pěkně s kámošem rozjeli a v sobotu ten zpěv taky nebyl špatnej.

Jejda pruser :D:D ty si me slysel a byl si na te karaoke party?? v tu sobotu??

A v patek si videl co?? krom toho ze jsme byly trosku veselejsi doufam ze si nevidel vsechno protoze staci ze kamos ma ze me prdel...

Odesláno
Původně zaslal: ondra306

Super akce,já tam tančil na podiu v masce vřískot:roll

Jo ja te poznal clovicku ale pak si nekam zmizel a uz sem te nevidel..... a vis o tom ze si tancil i kousek odeme?? ale jak sem mohl poznat ze za maskou vrisotu se zrovna ukryvas ty to sem poznal az si byl na podiu... jo jinak akce super snad se tam zase vsichni slezem v hojnem poctu i na podzim

Odesláno

a nebo spíše v Hradci,a v Přerově samozřejjmě taky:super

jo v hradci snad taky teda budu se snazit doletet... doufam ze uz se nebudeds skryvat pod maskou vriskotu abych te taky poznal...;)

Odesláno

no to nevím uvidím jak na tom budu vypadat,ale večer určitě budu lítat s maskou:super

tak kdyztak budu vedet ze maska vriskot ses ty...:super

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...