Devilstorm306 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: zabicka to je jak z toho filmu Jachyme hod ho do stroje.... \"treba se vas.... plachej\" No někdy si tak připadám :D:mad: Citovat
Jepík Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Devilstorm306 Tady to je klub stydlivých, nepolíbených a za ruku nevzatých???? Že bych se přidal, jsem taky takovej plachej :) Tak te vytam mezi namy stydlivimy....... (jinak mezi nama devcatama :D teda co to melu :D kdo me tam videl v akci tak by nerekl ze jsem stydlivej... ) Že bys byl stydlivej to se mi vůbec nezdá,v pátek jste to pěkně s kámošem rozjeli a v sobotu ten zpěv taky nebyl špatnej. Citovat
Marda106 Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Jepík Že bys byl stydlivej to se mi vůbec nezdá,v pátek jste to pěkně s kámošem rozjeli a v sobotu ten zpěv taky nebyl špatnej. Jejda pruser :D ty si me slysel a byl si na te karaoke party?? v tu sobotu?? A v patek si videl co?? krom toho ze jsme byly trosku veselejsi doufam ze si nevidel vsechno protoze staci ze kamos ma ze me prdel... Citovat
zabicka Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 takze jedina placha a stydliva tu budu jaaaa Citovat
Blizzard Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: zabicka takze jedina placha a stydliva tu budu jaaaa neboj , ja taky : Citovat
Marda106 Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Ja jsem taky stydlivej a kdo neveri muze vyzkouset priste na tuningu :D Citovat
ondra306 Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Super akce,já tam tančil na podiu v masce vřískot:roll Citovat
Marda106 Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Původně zaslal: ondra306 Super akce,já tam tančil na podiu v masce vřískot:roll Jo ja te poznal clovicku ale pak si nekam zmizel a uz sem te nevidel..... a vis o tom ze si tancil i kousek odeme?? ale jak sem mohl poznat ze za maskou vrisotu se zrovna ukryvas ty to sem poznal az si byl na podiu... jo jinak akce super snad se tam zase vsichni slezem v hojnem poctu i na podzim Citovat
ondra306 Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 a nebo spíše v Hradci,a v Přerově samozřejjmě taky:super Citovat
Marda106 Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: ondra306 a nebo spíše v Hradci,a v Přerově samozřejjmě taky:super jo v hradci snad taky teda budu se snazit doletet... doufam ze uz se nebudeds skryvat pod maskou vriskotu abych te taky poznal... Citovat
ondra306 Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 no to nevím uvidím jak na tom budu vypadat,ale večer určitě budu lítat s maskou:super Citovat
Marda106 Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Původně zaslal: ondra306 no to nevím uvidím jak na tom budu vypadat,ale večer určitě budu lítat s maskou:super tak kdyztak budu vedet ze maska vriskot ses ty... Citovat
Jepík Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 No konečně mám zase komp v cajku takže můžu komunikovat. V Hradci se sejdem a mužu zajistit místo tak dejte vědět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.