Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: VDO

Ty jo, jel bych, ale brněnská dálnice, v kombinaci a mojim podvozkem, to je vražedná kombinace. Bych nebudel vylézt ze sedačky :roll

Tak to vezmeš po vedlejších silnicích a ne po dálnici:papa:papa

Odesláno

čau chuck11 ja se tam určitě ukažu už se na to těším dlouho loni mi to uteklo tak letos se tam musím mrknout...sna si neco koupim na mého peougeotka...:):roker

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Já tam jedu v sobotu,tak co se nějak domluvit,že by sme si tam udělali srazík:mrk:mrk:D:D:papa:papa

Nechci strašit, ale všude hlásí déšť anebo přeháňky...Já pojedu asi podle toho jak bude v sobotu ráno...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Jepík

Tak já taky jedu a s Mardou už tam máme sraz.

Presne tak jsme domluveni ze se tam v patek stretnem kdo chce pripojte se k nam budeme moc radi kdyz nas bude vic....

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Presne tak jsme domluveni ze se tam v patek stretnem kdo chce pripojte se k nam budeme moc radi kdyz nas bude vic....

asi se tam taky objevím, ale nejspíš jenom na sobotu...ještě se uvidí...mám to kousek, takže to můžu řešit operativně:papa

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Marda106

asi se tam taky objevím, ale nejspíš jenom na sobotu...ještě se uvidí...mám to kousek, takže to můžu řešit operativně:papa

Jak to vypádá v Přerově s počasím tady zatím furt chčije:(:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...