profor Odesláno 26. duben 2023 Odesláno 26. duben 2023 Ahojte, zatiaľ len sondujem, či by bol záujem o komplet sadu Focal repro so subwooferom a zosilňovačom do 3008 / 5008. Focaly som kúpil na Allegre a domontoval do svojho auta a auto sa ide predávať, tak chcem vedieť, či to mám vymontovať alebo to tam nechám. Sada pozostáva: 4x basové repro do dverí 4x výšky do dverí 2x zadné obloženie dverí (kôli výškam, ktoré v základe nie sú vzadu) 1x subwoofer (aj s pasujúcim konektorom) 1x amp s pasujúcimi konektormi 1x stredový repráčik (ten má pripravenú kabeláž aj s konektorom v aute - aspoň ja som mal) Mám k tomu zrozumiteľnú schému zapojenia, ktorú som si vyrobil a mám to podľa nej zapojené a funguje to. Viem dodať aj obj. kódy pinov, ktoré bude treba do konektorov zosilňovača, na B stĺpiku pre zadné repro, do NAC, poistkovej skrinky atď. Samozrejme po montáži si to budete musieť dať nakódovať, teda NAC a aj BSI by mala vedieť, že je tam zosilňovač. Mne to spravili v servise. Cena začína na 400 €, dal som za to viac, ale vieme sa dohodnúť. Ako vravím, len sa chcem prezvedieť, či by bol záujem.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.