Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

teda Bohousi??? takhle Vectorovi ujizdet :D styd se...

ja jel pomalu a na tachometru jsem 180 nevidel za cely vikend... navic tak rychle jsme jet nemohli, vzdyt nas predjizdel i Neon s atmosferou... :)

Vector si začínal,takže za to může on :aut:aut:D

Jinak Neon to taky celkem slušně prohnal o čemž svědčí zastávka před Brnem na vychladnutí jeho vozítka :D:D:D

Odesláno

Tak u mojeho auti je spotřeba od cca 6.2- cca 13,5l (zkoušeno jednou)

Jinak dlouhodobý průměr za dobu co ho mám je 7.8-8.2l (leto),zima kolem 9.

Jak většína řiká záleží hodně na stylu jízdy.....Nerad se plazím..... :D :D :D :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

No jo, vi máte všichni motory 1,8 a více. Tak se nedivte, ale co já se svím 1.0 a mám zpotřebu i k 8 litrům:papa. Naučíte mě někdo jezdit zpořivě:aut. Mimochodem nevíte někdo o turbu na 1.0 motor, klidně i s kit sáním:papa

Odesláno

Já spotřebu u mý 1.4 ani moc neměřim, ale když s autím naposled jela ségra (sice má řidičák, ale od autoškoly v autě skoro neseděla a teď chce jezdit :roll), tak spotřeba po ujetí 300km byla nad 10:o.......ale není čemu se divit.....jezdí max. na 3 rychlostní stupeň....ještě že na chladiči jsou ty ventilátory, jinak by chudák autí upekla:grr

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Devilstorm306

Tak to Vectorovi asi nějak divně ukazuje :D Třeba když má chipnutej motor, má chipnutý i budíky :D:aut:)

Jasně jasně, pán má svatozář, že ano :) Stejně jako Mr. Vvitty :cool: jedeme z Brna a když jede kolem mě, ještě si voláme, jestli máme oba na tachometru 130.. jo paráda, sedí to. A za pár kiláků dál jedu 150 a kolem mě bžžžžm Černá S16, tak mám asi kromě poštelovanýho motoru a budíků ještě vidiny :myslim

asi to zkresluje az od 140 nahoru :D

to delala ta klimatizace, jsem ji musel vypnout kdyz v ni nebyl plyn :P, a tak to pak nezere pul vykonu motoru a lip to tahne vodspoda :P:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Kubíček106

No jo, vi máte všichni motory 1,8 a více. Tak se nedivte, ale co já se svím 1.0 a mám zpotřebu i k 8 litrům:papa. Naučíte mě někdo jezdit zpořivě:aut. Mimochodem nevíte někdo o turbu na 1.0 motor, klidně i s kit sáním:papa

no ja se prave docela divim, ze mi vychazi tak mala spotreba :D cekal jsem o litr vic... :P

s 1.0 se nediv, je to slabej motor a tak si holt vezme vic - musi drzet vetsi otacky. Neplati totiz rovnice mensi objem = mensi spotreba, na to pozor.

Rozumnej kompromis treba na 306 jsou motory s objemem 1.6/1.8 v 16V, na 106 tak 1.4 minimalne...

BTW, co by si s tim turbem jako delal? :D

[upravil dne 31.5.06 Vvitty]

Odesláno
Původně zaslal: Kubíček106

Celkem jednoduse, auto prodas a koupis si jiny s turbem. Vsechno ostatni je horsi varianta. (minimalne dvakrat)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Rozumnej kompromis treba na 306 jsou motory s objemem 1.6/1.8 v 16V, na 106 tak 1.4 minimalne...

[upravil dne 31.5.06 Vvitty]

jo..souhlasím..skoro nic mi to nežere...za posledních 1100 km mi vyšla průměrná 10,5 l, ale to v tom bylo i řádění na tuningu v Bochoři, ale jinak se držím běžně na pouhých 9,5 / 100:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Poslední dobou se držím v kombinaci a čím dál častěji zapnutou klimou kolem 6,5-7 litrů, což si myslím na 12 let starý auto s 286 tkm na tachometru neni špatný.. :myslim

Odesláno

Teď průměrně za 10l, pořád svítim a většinou jezdim kratší vzádelnosti a město. Jednu dobu jsem jezdil i za 8,2 no ale i za 14...

Odesláno
Původně zaslal: Chyronex

Teď průměrně za 10l, pořád svítim a většinou jezdim kratší vzádelnosti a město. Jednu dobu jsem jezdil i za 8,2 no ale i za 14...

Svétim pořád a jezdim 95procent po městě v hroznym provozu. Když náhodou nejsem ve městě a najedu na dálnici, tak se neudržim a nasadim 180, což byl případ téhle nádrže. 95procent po městě a zbytek 180-200km/h dálnice. 6,5 litrů ShellV-Power Diesel na 100km.

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Chyronex

Svétim pořád a jezdim 95procent po městě v hroznym provozu. Když náhodou nejsem ve městě a najedu na dálnici, tak se neudržim a nasadim 180, což byl případ téhle nádrže. 95procent po městě a zbytek 180-200km/h dálnice. 6,5 litrů ShellV-Power Diesel na 100km.

:myslim 6,5? zcela jistě mam nějaký konstrukční nedostatek :D, pri 200-220 nastava zajimavy přirodní úkaz, spotřeba tak 25l :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...