sTom Odesláno 10. duben 2023 Odesláno 10. duben 2023 Přemýšlím, že bych si dal do Riftera nějakou palubní kameru. Předpokládám, že i když auto čte značky a ukazuje při parkování kde co, tak ty kamery asi využít nepůjdou. Ve druhém autě mám kameru ve zpětném zrcátku, což mi přijde super i kvůli velikosti zrcátka a napájení jsem nějak dobastlil. Jak to máte řešené vy, pokud tedy máte? A kam máte připojené napájení? Citovat
pavelu96 Odesláno 10. duben 2023 Odesláno 10. duben 2023 Jelikož se toto fórum netýká jen Rifterů, ale Peugeotů obecně, tak tu od roku 2011 máme téma o kamerách https://www.peugeot-club.com/topic/60934-kamera-do-auta/#comment-916657 Péťa ohodnotil 1 Citovat
banter Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 Napájení jsem protáhl do toho středového tunelu, normálně do gumy kolem okna a dál za kaslíkem až k tunelu mezi řidičem a spolujezdcem, ale nakonec jsem musel jsem vrtat do plastu, abych se dostal úplně dovnitř, kde je cigaretová zásuvka. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 a stropni svetlo ktere je snad u kazdeho auta a jsou tam potrebne napeti opravdu pouzit neslo ?? Citovat
abgx1 Odesláno 15. leden 2025 Odesláno 15. leden 2025 Ja som natiahol usb kabel do USB zasuvky v druhom rade sedadiel... Od stredneho spataku zastrcit do stropu, potom zastrcit okolo tesnenia vodicovych dveri, vyjst pod spolujazdcovymi nohami popod spolujazdcove sedadlo a do tej usb zasuvky... Trvalo to 5 minut, nezavadza to, to spolahlive... Zajtra mozem nafotit ked nezabudnem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.