Starosta256 Odesláno 8. duben 2023 Odesláno 8. duben 2023 (upraveno) Čaute lidi mam berlingo 2017 230tis nalítáno vyskočil mi tak or. trojúhelník s vykřičníkem chyby se dohledaly problém nox čidlo filtr pevných částic a když jsem slyšel cenu za opravu tak jsem spadl ze židle. Chtěl bych se zeptat kdo máte skušenosti s tím když se celej systém nechá odpojit. Servis mě straší tím že se začne podělávat motor. A dalši otázka jal emise atd. Děkuji za odpověď. Upraveno 8. duben 2023 uživatelem Starosta256 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. duben 2023 Odesláno 8. duben 2023 Vítám Tě na Peugeot clubu. Super umístění příspěvku, super název vlákna a do třetice super popsaný problém Jakoby za slovem "chyby" chyběla část textu, kde popisuješ problém... Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Základ je použít hledání, když nenajdeš, tak zvolit správnou sekci, výstižný název, informace o vozidle a popsat problém. Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci týmu moderátorů. Děkuji za pochopení Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.