michal 206 Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 cau lidi. konkretni dotaz: jak moc/malo je stejny motor a \"vnitrnosti\" techto dvou aut. co je stejne a co je jine? jedna se mi zejmena o blok. je pravda ze byly 1,6 u starisch modelu vyvlozkovane 19ky a nove jsou lite na miru? delal nekdo nekdy tuhle prestavbu kus 16 do 19 a obracene? 1,6 gti ma preci 83,0 x 73,0 mm a 1,9 gti 83,0 x 88,0 mm takze prumery vrtani jsou stejne, zdvih jiny ono totiz tomu opravdu kazdy rozumi a vi jak je co stejne, ale nikdo s tim nema moc prakticke zkusenosti. pokud ano, dejte k lepsimu, diky. Citovat
oddie Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Voštík svého času tyhle motory rozebíral, ode mě měl jednu 1,6 na roztřídění na díly, a doma snad nějakou 1,9, tak by to třebas mohl porovnat. Já do nich nikdy nekoukal, benzíny mě nezajímaly... Jinak se mi to zdá ale trochu kontraproduktivní se tím nějak moc zabývat, když se 1,9 motorů všude válí jak s*aček a nikdo je moc nechce, takže se dá rovnou snadno koupit celý, byť třeba jako polotovar... Citovat
michal 206 Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 ja ale potrebuju sestnactku... zkusim vostajze, diky:aut Citovat
oddie Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Tohle mi jeden člověk poslal mailem, tak to sem dám: ******************************************* Zdravím! A zároveň se omlouvám, že ti píšu. Nefunguje mi přihlášení do fóra Peugeot klubu, tak to zkouším tímto způsobem. Chtěl jsem reagovat na dotaz ohledně bloku 1,6GTI pro nick michal206, ale absolutně to nejde. Bloky a vložky válců 1,6 a 1,9 jsou stejné. Liší se to ve zdvihu kliky a tím pádem v délce ojnic. Ještě je tam několik typů pístů. Mám nějaké rozebrané motory, písty s ojnicemi a vložky zvlášť. Hlavy jsou na pohled stejné, ale liší se průměry ventilů. Jednou jsem dával hlavu 1,6 na 1,9 a nedělalo to dobrotu. Jestli si vzpomínám, tak to nešlo do otáček. Obráceně jsem to nezkoušel. Hezký den! ******************************************** Citovat
michal 206 Odesláno 21. květen 2006 Autor Odesláno 21. květen 2006 dekuju za preposlani... ja uz jsem to taky zjistil a nedoporuvuju motory a jejich dily kombinovat. NEVERTE VSEMU, CO SE RIKA... Citovat
striker Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 ps: jestli potrebujes tu 1.6 ku tak sem nekde videl inzerat .. na 1.6 ku gticko motor za 1500 .. Citovat
KmotaK Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 nevím proč zrovna chceš 1,6 ale do 1,9 jde motor i s BX a ty nejsou tak vylítaný jako Gti a propo tu zmenu snad jen kvuli ručenímu....jinka nevidím jediný další rozumný důvod... Citovat
michal 206 Odesláno 1. červen 2006 Autor Odesláno 1. červen 2006 nejde o civila, je to crossove auto a jde o pravidla, diky motor uz mam, ted se s nim pereme smerem dovnitr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.