sTom Odesláno 1. duben 2023 Odesláno 1. duben 2023 Ahoj všichni. Koupili jsme Riftera 2019, tak se pomalu seznamujeme. Je to Allure plus nějaká doplňková výbava, co přesně nevím, jak zjistit (kdyby to šlo treba z VIN, rád si nechám poradit). Problém, který teď řeším je, že netuším, jak zprovoznit android auto. V nabídce to vůbec není, software je verze 2018, když připojím telefon, tak se nic neděje a když ručně změním v telefonu usb na android, tak se začne přehrávat hudba z telefonu:). Zkoušel jsem nainstalovat myPeugeot, abych aktualizoval software, ale nenabídne mi to link na stažení (v místě, kde by tuším měl být, je napsáno null). Nějaké nápady, link na aktualizaci pres usb nebo smiřsestim? Citovat
ChouLu Odesláno 1. duben 2023 Odesláno 1. duben 2023 AA v té době bylo za příplatek nelze řešit SW.. jedinné řešení je vyměnit telematickou jednotku a nakodovat (autorizák tohle neumí...) Citovat
pavelu96 Odesláno 1. duben 2023 Odesláno 1. duben 2023 (upraveno) Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. Výbavu vozu si můžeš nechat zjistit na https://www.peugeot-club.com/topic/118802-zjisteni-vybavy-podle-vin/?page=167#comment-2097045 Co se týká problemu s AA, tak určitě někdo poradí... Upraveno 1. duben 2023 uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
sTom Odesláno 1. duben 2023 Autor Odesláno 1. duben 2023 před 32 minutami, ChouLu napsal: AA v té době bylo za příplatek nelze řešit SW.. jedinné řešení je vyměnit telematickou jednotku a nakodovat (autorizák tohle neumí...) Tak to je teda naprd, to jsem nečekal. Každopádně diky za reakci. Citovat
Akoc Odesláno 1. duben 2023 Odesláno 1. duben 2023 @sTom Nie je v tom tvojom aute MirrorLink, predchodca googlovského AndroidAuto? Ak ešte existuje smartfón podporujúci ML potom by prepojenie mobilu s autom malo fungovať (cez kvalitný USB kábel). Citovat
sTom Odesláno 1. duben 2023 Autor Odesláno 1. duben 2023 Nejsem si jist, kde to hledat, ale prošel jsem to snad cele a neni tam vůbec nic (někde tady na fóru byla fotka, kde jsou v nastavení kromě AA ještě tři další položky). Nejblíž jsem asi ve chvíli kdy klepnu na samostatne tlačítko navigace vlevo vedle displeje a vyběhne hláška, že mám připojit kompatibilní zařízení přes usb. Což samozřejmě nejde. Citovat
Akoc Odesláno 1. duben 2023 Odesláno 1. duben 2023 V užívateľskej príručke k autu sa o MirrorLink nič nepíše? Citovat
sTom Odesláno 2. duben 2023 Autor Odesláno 2. duben 2023 Takže se moc omlouvám všem, AA mám. Jen by mě ve snu nenapadlo, že to není v nabídce aplikace nebo nastavení, ale schované pod voláním a potom ještě další matoucí možnost "TEL." No ale hurá. Co se týče manuálu, tak mam nějaký "připraveni k odjezdu" a "Základní průvodce", kde je k telematice a navigaci napsáno, že to je jen v plném manuálu, který si můžu stáhnout v aplikaci. A v aplikaci je v dokumentaci jen popis kontrolek na palubni desce :). Ještě jednou díky. Citovat
jarokare Odesláno 2. duben 2023 Odesláno 2. duben 2023 @sTom stačí se podívat na stránky výrobce https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/ Citovat
sTom Odesláno 2. duben 2023 Autor Odesláno 2. duben 2023 Jak Alenka v říši divů. Zkoušel jsem včera na mobilu a prázdné stránky (Chrome, Firefox i jako pc agent), myslel jsem, že tam prostě ten manual není. Nicméně na PC se zobrazuje. Tak díky :). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.