Guest Martin Z Odesláno 27. březen 2023 Odesláno 27. březen 2023 (upraveno) Ahoj všem. Mám 208, r.v. 2017, motor 1.2 60 KW a chci se zeptat, když po delší době startuji (čerpadlo jak saje benzín je slyšet), tak motor drží šíleně malé otáčky (někdy i chcípne) a po chvilce běží normálně. Benzín dávám 90% Benzina a zbytek MOLL. Motor má najeto 108tkm (jízdní styl = 30% dálnice, 30% okresky a 30% město), olej dělám vždy po 10tkm, filtry také. Svíčky budu dělat příští měsíc (po 50tkm). Rozvody před 20tkm dělané v autorizovaném servise. Žádná kontrolka dlouhodobě nesvítí, jen v zimě se 2x rozsvítila (závada na systému kontrolující tlak pneu). Malinko mi přišlo, že se zvýšila spotřeba, celé roky jsem měl 6,1 až 6,2 a teď spíše 6,6l, také motor malinko zeslábnul kopce dálnice, které motor, vždy udržel konstantní rychlost, tak teď ztrácí trochu dech, ale to jsem přisuzoval už opotřebení. Diagnostice se asi nevyhnu, co si myslíte, že by to mohlo dělat? Děkuji za názory a rady . Upraveno 27. březen 2023 uživatelem Martin Z Citovat
Markusenka Odesláno 18. květen 2024 Odesláno 18. květen 2024 Ahoj. Nevím jak to dopadlo, ale u toho motoru jsem po 45tKm sundal škrtící klapku, vyčistil jí, byla dost černá a zalepená + rozebral, prohlédl a vyčistil PCV ventil, membrána nabyla prasklá, ale byl celý plný bordelu, a karbonu. Chod motoru byl pak na volnoběhu klidnější, rozjezdy plynulejší, táhl lépe od nízkých otáček, subjektivně šel motor více hladce, projev šicího stroje se ztišil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.