www888 Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Mám prosbu, potřebovla bych vědět jaký odpor a jak ho zapojit namísto airbagu jedná se o airbag ridiče i spolujezdce, je to model 02 a jsou vystřelený i piropasy, jednotku mám už aktivovanou. Citovat
Guest mikinek Odesláno 30. červen 2006 Odesláno 30. červen 2006 to by me taky zajimalo....kdesi jsem cetl 20ohmu,... Citovat
kremenak Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Mám doma ještě nezabudované piropásy a airbagy na 306, možná, že by se to dalo změřit. Je to myslím 2,6 nebo 3,6 ohmu. Citovat
Guest mikinek Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Mozna to bude znit jako blbej dotaz, ale mam reaktivovanou jednotku airbagu, ve volantu mam novy airbag ale misto spolujezdcovyho jsem tam dal odpor 2,7Ohmu, ale sviti mi kontrolka AIRBAG a na display pise AIRBAG FAULT a pak PASSENGER AIRBAG DEACTIVATED. Zkousel jsem i odpojit baterku na hodinu (kdesi jsem tady cetl, ze se tim smazou chyby), ale dela to porad. Zkousel jsem i davat odpor misto pyropasu ale dela to porad. Citovat
kremenak Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Někdo říká, že to stačí jen zapojit a kontrolka by měla zhasnout. Nekdo říká že Peugeot se musí po zapojení nahodit přes počítač. V Náchodě to dělají za 500. Ještě jsem to nedělal, ale až tam dám ty airbagy, tak uvidím a pokud kontrolka nezhasne, mám to domluvené v tom Náchodě, že mě to nahodí. Citovat
Vvitty Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 na to mereni pozor, mohlo by ti to vyletet do obliceje... Citovat
Guest mikinek Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Zkousel jsem odpory 2,4Ohmu a 2,7Ohmu a kontrolka stale sviti. Jednotka je reaktivovana. Kdyz necham odpojenou baterku pres noc, tak mi dioda nesviti, ale po 2-3x nastartovani opet zacne sviti :-( Citovat
ALFWORKS Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Mas airbagy aj v sedackach? - mozny problem Pyropasy si vymenil? - ked ano, tak OK, ked nie, tak tiez ich treba vyodporovat 2,6R... Skrat na airbagu tiez znamena streleny airbag pre riadiacu jednoku! Takze ked mas 2 airbagy, tak skontroluj kable + pyropasy... Ked mas 4, tak skontroluj aj v sedackach... Citovat
Guest mikinek Odesláno 5. červenec 2006 Odesláno 5. červenec 2006 Mam 2 airbagy. Misto pyropasu mam taky odpor 2,5 Ohmu...dneska sviti uz jenom kontrolka AIRBAG. Vcera svitila i spolujezdcuv airbag. Zkraty jsem kontroloval, vsude kde to slo a vypada to, ze je vse OK, ale porad sviti ta dioda :-( Citovat
Guest mikinek Odesláno 8. červenec 2006 Odesláno 8. červenec 2006 Prosim poradte, uz vazne nevim co s tim delat. Zkousel jsem uz vsechno mozny. Kdyz odpojim konektor od RJ airbagu sviti dioda - AIRBAG i SPOLUJ. AIRBAG. Kdyz konektor zapojim a dam odpor misto spoluj. bagu nebo nedam odpor vubec sviti jenom AIRBAG. Misto pyropasu mam taky odpor, ale ta jednotka dela jako by ji to bylo jedno, jestli tam odpor je nebo neni. Citovat
kremenak Odesláno 12. červenec 2006 Odesláno 12. červenec 2006 Budeš muset na diagnostiku. Pokud máš novou nebo opravenou řídící jednotku a všechny airbagy a pyropásy v pořádku, odpojíš na hodinu baterku a vše to zapojíš a pak baterku znovu připojíš, tak by to mělo být OK. Pokud to ale na první pokus nevyjde, tak se načtou do ŘJ chyby a už to nerozchodíš. Pak je jediná možnost jít na diagnostiku a nahodit to. V sobotu pojedu asi do Náchoda, protože mám vše zapojené a kontrolka hlásí chybu. Budu muset na to nahození na diagnostiku, takže po neděli budu vědět možná víc. Citovat
cardiag Odesláno 12. červenec 2006 Odesláno 12. červenec 2006 Presne tak skus na diagnostiku , je mozne ze ti pri reaktivaciii rozhodili konfiguraciu rj airbagu.Pripadne este na piropasoch ako mas konektor , pozri ci je rozoberatelny. Rozdelej ho a je v nom mala cievocka tu vycvakni prec a potom tam daj odpor 2.7R .Ak tam tu cievku nechas kontrolka ti neshasne Citovat
Guest mikinek Odesláno 12. červenec 2006 Odesláno 12. červenec 2006 Super, diky za rady, hned zitra to zkusim. Po reaktivaci RJ jsem dal misto bagu odpor 20Ohmu (kdesi jsem to vycetl) coz byla chyba a zapsala se tam asi ta chyba. Zkusim ten konektor rozdelat. Pripadne kde mi udelaji tu diagnostiku? Musim primo do Peugeota? Nemam s nema v Brne dobrou zkusenost. Citovat
kremenak Odesláno 13. červenec 2006 Odesláno 13. červenec 2006 Musíš jet tam, kde dokážou vymazat paměť ŘJ airbagů na Peugeotech. Byli jsme v servisu, kde mají zařízení Bosch a to s naší 306 bohužel nekomunikovalo. Budu muset jinam. Do toho Náchoda bohužel zatím nepojedu, protože se mému mladému otevřela za jízdy kapota, takže je teď převrácená na ruby a ještě to odneslo přední okno. Takže nejdříve budeme opravovat a pak přijdou teprve na řadu ty vaky. Citovat
Guest mikinek Odesláno 13. červenec 2006 Odesláno 13. červenec 2006 Tak civka tam byla, odstranil jsem ji, zapojil odpory a dioda sviti dal. Asi to bude potreba smazat, jen nevim kam zajet :-( Brno a okoli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.