SV 24 Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Auto mi jde vytočit pouze do 5 tis ot/min a mam tam misto 6,5 litru oleje tam mam cca9 je mozne ze je to timto?Jestli to ma nejakej nasledek na motor.......olej uz jsem vymenil na zpravnou miru ne jako predesli majitel....bude to ok??Jeste jsem nemel tu cest to vyzkouset stale u techniku....diky za nazory ,rady atd....Děkuji. Citovat
BobyD Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 vypust pribydel li je to zli kazdopadne uz to tady nekdo resil muzes tim pekne zhuntovat motor to ze ti motor nejde vytocit tim klidne muze byt Citovat
Ladis Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Nejde točit, když je tam málo oleje. Aspoň zkušenost kamoše u japonců. Dá se očekávat že tato praxe je u PSA. Při vyžších otáčkách musí být i dostatečný tlak oleje (čidlo snímače tlaku oleje pro ŘJ), což při nízké hladině pak není splněno a ŘJ škrtí motor jen do otáček co nepoškodí motor. To není tvůj případ, takže zamikus bude někde jinde - možná to samotné čidlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.