JOU S Odesláno 27. únor 2023 Odesláno 27. únor 2023 Ahoj Od léta jsme majitelem 3008 rv 2010. Po nějaké době jsem zaznamenal, že se auto samo zamyká i když otevřu dveře řidiče. Je to tím že nezaznamená otevřené dveře, neboť se ani nerozsvítí interiérová světla. pomůže jen otevření některých jiných dveří, nebo okamžité nastartování. nedohledal jsme žádný spínač který by ty světla rozsvěcel tak předpokládám že by to mělo být v tom zámku. Zámek normálně funguje. Měl jsme ho i vyndaný ale bohužel jsem na něm žádný mikro spínač nenašel. Než začnu shánět jiný zámek nemá s tím někdo zkušenost? Třeba se jedná o špatný spoj někde u dveří, nebo tak nějak. Děkuji Citovat
JOU S Odesláno 27. únor 2023 Autor Odesláno 27. únor 2023 Bezva, to jsme si myslel. Opravit se to asi nedá co? A neměl by někdo náhradní? Citovat
RichVa Odesláno 27. únor 2023 Odesláno 27. únor 2023 A je skutečně závada v mikrospínači? Není náhodou "překlesaný" drát mezi dveřmi a kastlí? Kdysi dávno jsem to měl stejně na 306ce - centrál nevěděl o otevřených dveřích protože byl přerušený drát. Citovat
JOU S Odesláno 28. únor 2023 Autor Odesláno 28. únor 2023 Centrál funguje normálně, tak si nejsem jistý že by to byl přelomený kabel a když tak jak ho najít. skr ty dveře vede svazek od dalších ovladačů co sjou na dveřích a vše ostatní funguje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.