lukas jandora Odesláno 26. únor 2023 Odesláno 26. únor 2023 Ahoj,chtěl bych se zeptat zda se někdo setkal stím že když mám světla nastavené na AUTO tak i při slunečném dnu se zapnout hlavní světlomety a napiše to že automatické spínani světel je deaktivováno....nebo za par min obráceně....Děláto to i v noci v tom přípádě to napíše jen hlášku na displeji(nepřepne se denní svícení)....Páčku sem mel už od koupě auta nastavenou vždy na AUTO.... Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. únor 2023 Odesláno 26. únor 2023 Aky rocnik? Ta hlaska vypise iba vtedy, ked sa prepina na pačke, inac nie. aspon mne to tak robi. Zasvietenie svtiel signalizuje kontrolka na paneli. Citovat
lukas jandora Odesláno 26. únor 2023 Autor Odesláno 26. únor 2023 Je to ročník 2015 2.0bluehdi 110KW Citovat
pavelu96 Odesláno 26. únor 2023 Odesláno 26. únor 2023 U naší 308 mám od koupě světla na Auto vůbec nic neřeším - žádná hláška o aktivaci / deaktivaci se nezobrazuje. Citovat
lukas jandora Odesláno 26. únor 2023 Autor Odesláno 26. únor 2023 (upraveno) Me to prijde jako ze odchazí destovy senzor kde je i senzor na svetlo...kdyz se to prepína i v noci??Když to prepnu na pačce na trvale sviceni tak se nic nedeje a zadna hlaska nevyskakuje Upraveno 26. únor 2023 uživatelem lukas jandora Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.