Ivanzv-sk Odesláno 23. únor 2023 Odesláno 23. únor 2023 Dobrý deň. Prosím o skúsenosť-radu. Môj problém: pri pritiahnutí páčky ostrekovačov smerom k vodičovi by sa malo spustiť ostrekovanie predného skla a stierače, motorček sa spustí predné stierače sa spustia ale kvapalina strieka na zadné sklo. Keď koniec páčky pretočím dopredu spustí sa zadný stierač a kvapalina strieka tak ako má, teda na zadné sklo. Vymenil som motorček ostrekovania-nepomohlo, chvíľu to fungovalo správne chvíľu nie a tak dookola, proste nikdy som sa nemohol spoľahnúť na to že keď zapnem predné ostrekovanie že kvapalina bude striekať na predné sklo. Pred mesiacom som menil baterku a od vtedy už ostrekovanie predného skla nefunguje vôbec, vždy kvapalina strieka len na zadné sklo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. únor 2023 Odesláno 23. únor 2023 a motorek se menil cely i s distribucnim vlackem ?? (tam kam se strkaji hadicky ? ) pokud ne tak je v haji ten distribucni valecek - pokud ano je v haji packa COM Citovat
Ivanzv-sk Odesláno 23. únor 2023 Autor Odesláno 23. únor 2023 Distribučný vláčik je súčasťou motorčeka? Ak áno tak som vymenil aj ten lebo nič iné som tam nevidel. Starý motorček som vytiahol z nádržky, odpojil konektor a hadičky a následne tak isto zapojil do nového motorčeka ktorý som potom zasunul do nádržky. Chvíľu to fungovalo normálne ale po čase začalo zasa blbnúť. Citovat
jarokare Odesláno 23. únor 2023 Odesláno 23. únor 2023 Spíš si myslím , že v tý nádobce je bordel a ten váleček v novým motorku se znovu zasvinil a zasekl Citovat
Ivanzv-sk Odesláno 25. únor 2023 Autor Odesláno 25. únor 2023 Hmm, je to možné. Budem za chvíľu prezúvať tak sa na to pozriem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.