Devils-night Odesláno 17. únor 2023 Odesláno 17. únor 2023 Ahoj, sice se nejedná o Peugeota ale třeba by někdo ze známých nebo tak sháněl Škodovku. Jedná se o Škoda Octavia II Kombi , 1,9Tdi , verze bez DPF. Auto máme jako náhradní v rodině asi rok a půl. Koupil jsem ho od kolegy z práce s vadným turbem a nechal opravit. za tu dobu co ho máme jsme najeli asi 20tkm , prvních půl roku spíš stálo v garáži a jezdilo 1x za 14dní na chatu. poté každý den Neratovice - Praha a zpět. (do práce z práce) posledních 14dní s ní jezdím do práce a minulý týden nebyl problém jet na pobočku 700km za den. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- najeto 321000km - stále v provozu, rok výroby 2005, stříbrná met. stk 04/2023 (možno zařídit novou) el.okna přední, el.zrcátka, klimatizace, vyhřívané sedačky ( u řidiče funkční spolujezdec zřejmě ne), tempomat, rádio android, tažné zařízení,zimní pneu na plech.discích s poklicemi - Barum Polaris 5 - sezonu jeté, defend lock, 2x sada klíčů, dalnicni znamka do 06/2023 vyměněné zadní brzdiče výměna spojky cca 260tkm vč. setrvačníku výměna silentbloků předních ramen výměna rozvodů cca 280tkm výměna turba + olejový servis 11/2021 cca 300tkm vyměněné oba prahy, nový zámek dveří u řidiče nové čelní okno 317tkm - výměna zadních ložisek, olejový servis + filtry ----------------------------------------------------------------------------------------------------- vady : na podzim už moc neklimovala , za tepla déle točí (za studena na otočení chytne), kosmetika ----------------------------------------------------------------------------------------------------- origo 17" Alu co jsou na foto jsou k autu , gumy cca sezona dvě, podle nájezdu , zimní na plechu na autě. Cena : jelikož musím uvést tak bych si představoval cca 69 000,- (když jsem koukal na inzeráty a kolem 35-40 se prodávají buď nepojízdné nebo bořené tak mi to přijde adekvátní ke stavu) kdo už se mnou třeba obchodoval ví, že se můžeme domluvit. jsem ochoten třeba udělat novou stk. Nebo pokud někdo opravdu přijede, projede se a řekne 65 , 62 , nemám s tím problém. Ale pro ty co by chtěli zavolat a zeptat se jaká je cena po telefonu, aniž by auto viděli - 69000,- pevná.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.