PJDefort Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 čau potřebuju vědět jestli tohle narvu na mojí 1.4 206 a neutratim víc jak těhle 490 za filtr...prostě koupim a nechám ho přidělat... http://www.autobest-tuning.cz/index.php?co=detail_polozky&ID=2531&znacka=&kat=311&typ=&kategorie=&pocatek=10 ..nechal bych to udělat v servisu peugeot...dík za info Citovat
Fusion Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Možná bude moje odpověď úplně mimo ale... Origo Peugeot servis ti nikdy nenamontuje něco, co není jejich. Navíc se tu jedná o \"zásah do sání\" a na to ti záruku nadá nikdo. Jinýma slovama - jebni si to tam sám, motor tím snad nerozbiješ akorát k tomu budeš potřebovat návod. Citovat
PJDefort Odesláno 13. květen 2006 Autor Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: Fusion Možná bude moje odpověď úplně mimo ale... Origo Peugeot servis ti nikdy nenamontuje něco, co není jejich. Navíc se tu jedná o \"zásah do sání\" a na to ti záruku nadá nikdo. Jinýma slovama - jebni si to tam sám, motor tím snad nerozbiješ akorát k tomu budeš potřebovat návod. to je v pohodě mám tam známý a od toho mi bylo řečeno že mi to tam dá ;-) Citovat
Neon Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Když to je uni, tak by tam měl jít! Jinak ti to přesně řekne ten tvuj známej v tom servise - jestli to půjde, nebo nee. Každopádně taky nad nim přemejšlim.... Citovat
pigi.jakub Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 já si myslím že namontují cokoliv aspoň tak mi to bylo řečeno,ale nejradši montují svoje náhradní díly (mají stoho více vaty). Citovat
PJDefort Odesláno 13. květen 2006 Autor Odesláno 13. květen 2006 ja kdyz sem videl co to udelalo s kamosovo vectrou 1.8 tak ho hned chci a ten zvuk kdyz je motor v zaberu ale zase mi jinej kámoš s 206 řekl že mu to upadlo za jízdy a oddělalo chladič a tak hezky zacalnul.... [upravil dne 13/5/06 PJDefort] Citovat
vector Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: PJDefort čau potřebuju vědět jestli tohle narvu na mojí 1.4 206 a neutratim víc jak těhle 490 za filtr...prostě koupim a nechám ho přidělat... http://www.autobest-tuning.cz/index.php?co=detail_polozky&ID=2531&znacka=&kat=311&typ=&kategorie=&pocatek=10 ..nechal bych to udělat v servisu peugeot...dík za info Nic ve zlym, ale tohle bych si na auto vživotě nedal. to raději vložku do originál filtru. Citovat
volcane Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Ten filtr tam daš bez problemu,měly by tam bejt redukce ale je lepší koupit,tvrdou gumovou hadici s vnitrnim hladkym povrchem(koupis někde kde prodávaj věci pro vodoinstalatery,nejlepsi nejakej velkoobchod) a vymenit ji za stavajici plastovou,nevim jak je tomu u jiných motorů,ja to mam na 206 GTI 2.0i 16V a parada,ten zvuk je brutální Citovat
vector Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: volcane Ten filtr tam daš bez problemu,měly by tam bejt redukce ale je lepší koupit,tvrdou gumovou hadici s vnitrnim hladkym povrchem(koupis někde kde prodávaj věci pro vodoinstalatery,nejlepsi nejakej velkoobchod) a vymenit ji za stavajici plastovou,nevim jak je tomu u jiných motorů,ja to mam na 206 GTI 2.0i 16V a parada,ten zvuk je brutální Nojo výrobce je blbec, že se s tím tak párá, přitom stačí zahradní hadice. Kdybych se líp učil, taky bych to tak dokázal Citovat
Bohouš Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Když už teda....... tak není lepší koupit rovnou celej KIT sání ??? Cena je sice někde jinde, ale zase se vyhneš hadici na zahradu apod. vychytávkám. :myslim Nehledě na to, že tuhletu vychytávku v autě ani nezaznamenáš. :mrk Citovat
volcane Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 ja tam nemam zadnou zahradni hadici,nejsem magor,mam tam hadici do 90 stupnu s prumerem 80mm,nějáka podtlaková silnostěná,drží doknce v rovině filtr,a cena za 50cm 150Kč + filtr 360Kč to je 510Kč a kit 2500Kč a vyš naprosto zbytečný,kupujou jen blbci co jsou oblbnuty reklamou a znackou:) Citovat
Kvasky Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Já tam mám nerezovou leštěnou trubku a na konci uni filt FK. Zvuk to teda změnilo razantně. Podle mě vložka stačí, ale komplet filtr je paráda. [upravil dne 17.5.06 Kvasky] Citovat
volcane Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 měl jsem tam taky před tim trubku,ale zjistil jsem že se dost zahřívá a to nebylo moc dobrý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.