Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možná bude moje odpověď úplně mimo ale...

Origo Peugeot servis ti nikdy nenamontuje něco, co není jejich.

Navíc se tu jedná o \"zásah do sání\" a na to ti záruku nadá nikdo.

Jinýma slovama - jebni si to tam sám, motor tím snad nerozbiješ akorát k tomu budeš potřebovat návod.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Možná bude moje odpověď úplně mimo ale...

Origo Peugeot servis ti nikdy nenamontuje něco, co není jejich.

Navíc se tu jedná o \"zásah do sání\" a na to ti záruku nadá nikdo.

Jinýma slovama - jebni si to tam sám, motor tím snad nerozbiješ akorát k tomu budeš potřebovat návod.

to je v pohodě mám tam známý a od toho mi bylo řečeno že mi to tam dá ;-)

Odesláno

Když to je uni, tak by tam měl jít! Jinak ti to přesně řekne ten tvuj známej v tom servise - jestli to půjde, nebo nee.

Každopádně taky nad nim přemejšlim....

Odesláno

ja kdyz sem videl co to udelalo s kamosovo vectrou 1.8 tak ho hned chci ;) a ten zvuk kdyz je motor v zaberu :roker ale zase mi jinej kámoš s 206 řekl že mu to upadlo za jízdy a oddělalo chladič a tak hezky zacalnul....

[upravil dne 13/5/06 PJDefort]

Odesláno
Původně zaslal: PJDefort

čau potřebuju vědět jestli tohle narvu na mojí 1.4 206 a neutratim víc jak těhle 490 za filtr...prostě koupim a nechám ho přidělat... http://www.autobest-tuning.cz/index.php?co=detail_polozky&ID=2531&znacka=&kat=311&typ=&kategorie=&pocatek=10 ..nechal bych to udělat v servisu peugeot...dík za info

Nic ve zlym, ale tohle bych si na auto vživotě nedal. to raději vložku do originál filtru.

Odesláno

Ten filtr tam daš bez problemu,měly by tam bejt redukce ale je lepší koupit,tvrdou gumovou hadici s vnitrnim hladkym povrchem(koupis někde kde prodávaj věci pro vodoinstalatery,nejlepsi nejakej velkoobchod) a vymenit ji za stavajici plastovou,nevim jak je tomu u jiných motorů,ja to mam na 206 GTI 2.0i 16V a parada,ten zvuk je brutální:)

Odesláno
Původně zaslal: volcane

Ten filtr tam daš bez problemu,měly by tam bejt redukce ale je lepší koupit,tvrdou gumovou hadici s vnitrnim hladkym povrchem(koupis někde kde prodávaj věci pro vodoinstalatery,nejlepsi nejakej velkoobchod) a vymenit ji za stavajici plastovou,nevim jak je tomu u jiných motorů,ja to mam na 206 GTI 2.0i 16V a parada,ten zvuk je brutální:)

Nojo výrobce je blbec, že se s tím tak párá, přitom stačí zahradní hadice. Kdybych se líp učil, taky bych to tak dokázal :myslim

Odesláno

Když už teda....... tak není lepší koupit rovnou celej KIT sání ??? Cena je sice někde jinde, ale zase se vyhneš hadici na zahradu apod. vychytávkám. :myslim:myslim

Nehledě na to, že tuhletu vychytávku v autě ani nezaznamenáš. :mrk:mrk

Odesláno

ja tam nemam zadnou zahradni hadici,nejsem magor,mam tam hadici do 90 stupnu s prumerem 80mm,nějáka podtlaková silnostěná,drží doknce v rovině filtr,a cena za 50cm 150Kč + filtr 360Kč to je 510Kč a kit 2500Kč a vyš naprosto zbytečný,kupujou jen blbci co jsou oblbnuty reklamou a znackou:)

Odesláno

Já tam mám nerezovou leštěnou trubku a na konci uni filt FK. Zvuk to teda změnilo razantně. Podle mě vložka stačí, ale komplet filtr je paráda.

[upravil dne 17.5.06 Kvasky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...