Petan Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 zdravím všechny dravé lvy! chtěl bych se vás zeptat, na co si mám dávat pozor při koupi ojetého vozu 206-1,1i? mám o takový jeden kousek zájem, ale mám strach, abych se nespálil! Děkuji za vaše rady! [upravil dne 15/5/06 Jirkap] Citovat
Petan Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 zdravím všechny! majitele 206 prosím o radu jak nakoupit ojetou 206 a přitom nenaletět! v bazaru mi řekli, že jsou Peugeoti poruchoví, že mají Francouzi nejhorší auta. ale mě se 206 líbí a chtěl bych si ho i přesto pořídit s obsahem do 1,4. poradíte, prosím, jak najít viditelné vady v motoru? díky moc! Citovat
P607Olda Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 To je otázka těžká... koupě auta je věda nebo loterie. Nech si finanční rezervu do 20 tisíc Kč a po koupi budeš muset nějaké věci opravit. To je normální. [upravil dne 12.5.2006 P607Olda] Citovat
Petan Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 vimze je to o loterii-bud a nebo-nevis nahodou neco blizsiho o motoru 1.1? Jinak mockrat diky!!! Citovat
P607Olda Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Nevím. Motory jsou dnes dost spolehlivé, někdy odchází zapalovací rampa, ale nemají nějaké základní slabiny. 1,1 není žádný rváč, ale zase malá pojistka. Toto téma je těžké proto, že nejsou zásadní argumenty proti, (proto se asi nikdo nezapojil do diskuse). Tak to kup, to bys musel mít sakra smůlu, že by to bylo nějaké vadné, nebo stočený tacho. Citovat
P607Olda Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Těch 20 tisíc rezervy si nech na výfuk, podvozek, rozvody, oleje atd. Přinejhorším za ně pořídíš jiný motor z vrakáče. Citovat
Petan Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 kdyz najedes na www.auto.rychle.cz najdes si tam peugeot 206 tak je tam peugeot za 112 000kc tak se na ni jedu v brzske dobe podivat-co ji rikas? Citovat
P607Olda Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Myslíš ten z Vejprnic? Není udán objem (ten druhý je 1,6). Na můj vkus by to nebylo. Mám rád malá auta, ale musí mít 4 dveře (praktické) a klimu, naopak nezávislé topení je zbytečné. Z Brna až za Plzeň?? - kup raději zblízka - při rozhodování nebudeš mít na místě takový stres. Citovat
Petan Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 ja mam trvale bydliste v Aši-takze bych ho musel stejnak prihlasit tam-Je to ten s motorem 1.1 Jinak dik za rady-vyzim si vseho! Citovat
vector Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Petan zdravím všechny dravé lvy! chtěl bych se vás zeptat, na co si mám dávat pozor při koupi ojetého vozu 206-1,1i? mám o takový jeden kousek zájem, ale mám strach, abych se nespálil! Děkuji za vaše rady! Aby v tom byl motor... za 1.1 by mi musel někdo zaplatit, abych v tom jezdil. Citovat
zabicka Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Znam hodne spokojenych majitelu 206tek s motorem 1.1 i hodne tech, co se jich zbavuji, ze to \"nejede\" - vsak to od toho obsahu ani snad nikdo nemuze cekat. Ja mam 206ku z 99 rok a pul.... pritahl mi ji tata z nemecka (tam ty auta nedostavaj tak zabrat - si myslim), vymenili jsme oleje, zkotrolovali vse a ja zacala jezdit.... auti ma cca 120 tis. najeto a jezdila jsem donedavna bez jedine poruchy. Ted mi rupnul klinak (s casti ma vlastni nezodpovednost)... ale to se muze stat u jakyhokoliv jinyho autika. Citovat
Petan Odesláno 13. květen 2006 Autor Odesláno 13. květen 2006 Ahoj Zabicko-dik za odpoved-Jakej mas vlastne obsah sveho lvicka?Chystam se totiz koupit 1,1. Drive jsem mel hondu civic 1,6 byl jsem spokojen az na to, ze trosku zrala olej-tak jsem ji pustil do sveta,ted jsem se rozhodl pro 206. Citovat
vector Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: zabicka Znam hodne spokojenych majitelu 206tek s motorem 1.1 i hodne tech, co se jich zbavuji, ze to \"nejede\" - vsak to od toho obsahu ani snad nikdo nemuze cekat. Ja mam 206ku z 99 rok a pul.... pritahl mi ji tata z nemecka (tam ty auta nedostavaj tak zabrat - si myslim), vymenili jsme oleje, zkotrolovali vse a ja zacala jezdit.... auti ma cca 120 tis. najeto a jezdila jsem donedavna bez jedine poruchy. Ted mi rupnul klinak (s casti ma vlastni nezodpovednost)... ale to se muze stat u jakyhokoliv jinyho autika. No nejede, ale ještě nám pověz kolik to žere a jaký je rozdíl v té pojistce. Nechápu, proč si to někdo koupí. Viděl sem jich desítky předělanejch na Xka vyprodávaný z firem po leasu. Můj názor je, že se to nevyplatí. Dělejte jak myslíte, ale třeba za 130 se dá sehnat 1,6 s klimatizací v dobrém stavu. Třeba dlouhá 306.. možností je spoustu. Myslím, že malé obsahy jsou neštěstí. Jediné co se dá je ten nový litr Toyota v něčem hodně malém po městě. Citovat
Sova Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 krutě řečeno,ale máš pravdu...,ale možná si to neměl říkat na plnou hubu,co člověk to názor... Citovat
Sova Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Původně zaslal: Petan zdravím všechny dravé lvy! chtěl bych se vás zeptat, na co si mám dávat pozor při koupi ojetého vozu 206-1,1i? mám o takový jeden kousek zájem, ale mám strach, abych se nespálil! Děkuji za vaše rady! Jinak být tebou tak si vezmu sebou nějakého zručného automechanika...nebo osobu v tomhle znalou pokud si nevíš rady sám... Citovat
zabicka Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Petan: no z 1.6ky Hondy jit do 1.1 Peugeot noooo, to se ti bude zdat asi hodne pomale Ja mam 1.9 D, predtim jsem mela Micru 1.0 - to jsem zacala jezdit a jezdila jsem kratkoku vzdalenost do CB a po meste - to bylo idealni.... Jinak k tem pojistkam. Zakladni ceny u Kooperativy jsou: 1.1 - 3.696,- 1.6 - 5.756,- 1.9 - 8.968,- Mrkni na http://www.tuningclub206.com - clen Charlie ma 1.1ku - zkus ho kontaktovat a podebatovat s nim Ps: kdybys chtel auti dotahnout z nemecka, muzu udelat nabidku Citovat
Petan Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 zabicka:no-koukal jsem vsude mozne na tu 1,1 a davam od ni ruce pryc!Zkusim 1,4 ci 1,6-ono to vazne nejede-za kolik by se dala dotahnout z Nemecka-a odkud jsi?Jinak si cenim tve nabidky!!!!!Vazne dekuji! Citovat
Petan Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 jo jo dik-vector mel pravdu!!!! Je to vazne lenoch-pokusim se vyhledat 1,4-1,6 mam to na mesto a obcas na pric CR za rodinou!Ale jinak diky Sovo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.