Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím všechny dravé lvy!

chtěl bych se vás zeptat, na co si mám dávat pozor při koupi ojetého vozu 206-1,1i? mám o takový jeden kousek zájem, ale mám strach, abych se nespálil! Děkuji za vaše rady!:myslim

[upravil dne 15/5/06 Jirkap]

Odesláno

zdravím všechny!

majitele 206 prosím o radu jak nakoupit ojetou 206 a přitom nenaletět! v bazaru mi řekli, že jsou Peugeoti poruchoví, že mají Francouzi nejhorší auta. ale mě se 206 líbí a chtěl bych si ho i přesto pořídit s obsahem do 1,4.

poradíte, prosím, jak najít viditelné vady v motoru?

díky moc!:myslim

Odesláno

To je otázka těžká... koupě auta je věda nebo loterie.

Nech si finanční rezervu do 20 tisíc Kč a po koupi budeš muset nějaké věci opravit. To je normální.

[upravil dne 12.5.2006 P607Olda]

Odesláno

Nevím. Motory jsou dnes dost spolehlivé, někdy odchází zapalovací rampa, ale nemají nějaké základní slabiny.

1,1 není žádný rváč, ale zase malá pojistka.

Toto téma je těžké proto, že nejsou zásadní argumenty proti, (proto se asi nikdo nezapojil do diskuse).

Tak to kup, to bys musel mít sakra smůlu, že by to bylo nějaké vadné, nebo stočený tacho.

Odesláno

Myslíš ten z Vejprnic? Není udán objem (ten druhý je 1,6).

Na můj vkus by to nebylo. Mám rád malá auta, ale musí mít 4 dveře (praktické) a klimu, naopak nezávislé topení je zbytečné.

Z Brna až za Plzeň?? - kup raději zblízka - při rozhodování nebudeš mít na místě takový stres.

Odesláno
Původně zaslal: Petan

chtěl bych se vás zeptat, na co si mám dávat pozor při koupi ojetého vozu 206-1,1i? mám o takový jeden kousek zájem, ale mám strach, abych se nespálil! Děkuji za vaše rady!:myslim

Aby v tom byl motor... za 1.1 by mi musel někdo zaplatit, abych v tom jezdil.

Odesláno

Znam hodne spokojenych majitelu 206tek s motorem 1.1 i hodne tech, co se jich zbavuji, ze to \"nejede\" - vsak to od toho obsahu ani snad nikdo nemuze cekat. Ja mam 206ku z 99 rok a pul.... pritahl mi ji tata z nemecka (tam ty auta nedostavaj tak zabrat - si myslim), vymenili jsme oleje, zkotrolovali vse a ja zacala jezdit.... auti ma cca 120 tis. najeto a jezdila jsem donedavna bez jedine poruchy. Ted mi rupnul klinak (s casti ma vlastni nezodpovednost)... ale to se muze stat u jakyhokoliv jinyho autika.

Odesláno

Ahoj Zabicko-dik za odpoved-Jakej mas vlastne obsah sveho lvicka?Chystam se totiz koupit 1,1. Drive jsem mel hondu civic 1,6 byl jsem spokojen az na to, ze trosku zrala olej-tak jsem ji pustil do sveta,ted jsem se rozhodl pro 206.

Odesláno
Původně zaslal: zabicka

Znam hodne spokojenych majitelu 206tek s motorem 1.1 i hodne tech, co se jich zbavuji, ze to \"nejede\" - vsak to od toho obsahu ani snad nikdo nemuze cekat. Ja mam 206ku z 99 rok a pul.... pritahl mi ji tata z nemecka (tam ty auta nedostavaj tak zabrat - si myslim), vymenili jsme oleje, zkotrolovali vse a ja zacala jezdit.... auti ma cca 120 tis. najeto a jezdila jsem donedavna bez jedine poruchy. Ted mi rupnul klinak (s casti ma vlastni nezodpovednost)... ale to se muze stat u jakyhokoliv jinyho autika.

No nejede, ale ještě nám pověz kolik to žere a jaký je rozdíl v té pojistce. Nechápu, proč si to někdo koupí. Viděl sem jich desítky předělanejch na Xka vyprodávaný z firem po leasu. Můj názor je, že se to nevyplatí.

Dělejte jak myslíte, ale třeba za 130 se dá sehnat 1,6 s klimatizací v dobrém stavu. Třeba dlouhá 306.. možností je spoustu. Myslím, že malé obsahy jsou neštěstí. Jediné co se dá je ten nový litr Toyota v něčem hodně malém po městě.

Odesláno
Původně zaslal: Petan

Jinak být tebou tak si vezmu sebou nějakého zručného automechanika...nebo osobu v tomhle znalou pokud si nevíš rady sám...;)
Odesláno

Petan: no z 1.6ky Hondy jit do 1.1 Peugeot :myslim noooo, to se ti bude zdat asi hodne pomale :bojim Ja mam 1.9 D, predtim jsem mela Micru 1.0 - to jsem zacala jezdit a jezdila jsem kratkoku vzdalenost do CB a po meste - to bylo idealni.... Jinak k tem pojistkam. Zakladni ceny u Kooperativy jsou:

1.1 - 3.696,-

1.6 - 5.756,-

1.9 - 8.968,-

Mrkni na http://www.tuningclub206.com - clen Charlie ma 1.1ku - zkus ho kontaktovat a podebatovat s nim :super

Ps: kdybys chtel auti dotahnout z nemecka, muzu udelat nabidku

Odesláno

zabicka:no-koukal jsem vsude mozne na tu 1,1 a davam od ni ruce pryc!Zkusim 1,4 ci 1,6-ono to vazne nejede-za kolik by se dala dotahnout z Nemecka-a odkud jsi?Jinak si cenim tve nabidky!!!!!Vazne dekuji!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...