Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, panove mám menší problém s tímto rádiem  9 palcový android 10 Čina🙂které jsem chtěl namontovat do mě 407  rv-05 s vestavěným JBL sistemem  původní radio je  RT3 s navi. Nelze ovládat  ovládání pod volantem a také vidět co se děje s clima. Zakoupil jsem i propojovací kabely pro připojení původního i nového rádia ale i tak to nefunguje, nebyla by ňaka Rada .ke koupi stejného rádia které to vše umí a nebo jak nato ? Děkuji za jakoukoliv odpověď 

Odesláno (upraveno)

https://youtu.be/mzVS_KFNrw0 tět u sebe zrovna nic nemám ,ale vše co je v tom videu  je naprosto totožné jak kabeláž tak i zapojení 

Nastavení jsme také dělali přez Diagnostiku 

Can Box je součástí balení a Kabeláže, pokud výš o lepší verzi budou jen rád. Mechanik který se tím zabýval řekl že se zdá být ten Canbus Box rozbitý 

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno

407 van nebyla. Nastavení přímo v servisním menu rádio proběhlo? tam se musí nastavit správný CAN bus. Jinak to nepůjde. Většinou se dává RCZ (125 tuším). tam bude na 99% kámen úrazu. To se nenastavuje přes diag ale v rádiu.

Odesláno (upraveno)

Z  VAN  na CAN  byl také problém ale tět je to CAN prý to ten technik udělal.  A RZC jsem také zkoušel ale mám zato že 125 to není 

Nevíš o jiném modulu canbus?

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím, tak jsem k ničemu nedošel ,koupil se i jiný  kan bus dekodér a bílo to ještě horší  RT3 se po několika vteřinách začla neustále do kola restartovat . 

IMG_20230227_122231.jpg

IMG_20230227_122207.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...