Karel.pp Odesláno 8. únor 2023 Odesláno 8. únor 2023 Dobrý den, panove mám menší problém s tímto rádiem 9 palcový android 10 Činakteré jsem chtěl namontovat do mě 407 rv-05 s vestavěným JBL sistemem původní radio je RT3 s navi. Nelze ovládat ovládání pod volantem a také vidět co se děje s clima. Zakoupil jsem i propojovací kabely pro připojení původního i nového rádia ale i tak to nefunguje, nebyla by ňaka Rada .ke koupi stejného rádia které to vše umí a nebo jak nato ? Děkuji za jakoukoliv odpověď Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. únor 2023 Odesláno 8. únor 2023 nerozumet reci tveho kmene ale mas k tomu debilnimu cinanovi nejaky prevodnik aby to reagovalo ?? co treba dat realne fotky co vse a kam si zapojil Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. únor 2023 Odesláno 8. únor 2023 K číňanovi musíš mít can box a pak vše správně nastavit v rádiu. Citovat
Karel.pp Odesláno 8. únor 2023 Autor Odesláno 8. únor 2023 (upraveno) https://youtu.be/mzVS_KFNrw0 tět u sebe zrovna nic nemám ,ale vše co je v tom videu je naprosto totožné jak kabeláž tak i zapojení Nastavení jsme také dělali přez Diagnostiku Can Box je součástí balení a Kabeláže, pokud výš o lepší verzi budou jen rád. Mechanik který se tím zabýval řekl že se zdá být ten Canbus Box rozbitý Upraveno 8. únor 2023 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. únor 2023 Odesláno 8. únor 2023 ted me napada - nemas nahodou auto jeste VAN ?? tam CAN sbernice reagovat nebude Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. únor 2023 Odesláno 8. únor 2023 407 van nebyla. Nastavení přímo v servisním menu rádio proběhlo? tam se musí nastavit správný CAN bus. Jinak to nepůjde. Většinou se dává RCZ (125 tuším). tam bude na 99% kámen úrazu. To se nenastavuje přes diag ale v rádiu. Citovat
Karel.pp Odesláno 8. únor 2023 Autor Odesláno 8. únor 2023 (upraveno) Z VAN na CAN byl také problém ale tět je to CAN prý to ten technik udělal. A RZC jsem také zkoušel ale mám zato že 125 to není Nevíš o jiném modulu canbus? Upraveno 8. únor 2023 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. únor 2023 Odesláno 8. únor 2023 Spíš napiš číňanovi a zkus si pohrát s nastavením. Zatím ani nevíme, jaký rádio jsi koupil. Citovat
Karel.pp Odesláno 12. březen 2023 Autor Odesláno 12. březen 2023 Zdravím, tak jsem k ničemu nedošel ,koupil se i jiný kan bus dekodér a bílo to ještě horší RT3 se po několika vteřinách začla neustále do kola restartovat . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.