bombarderik Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Ahojte, mam taky problemik nejde mi vetilator kurenia, bol som v serise a vymenili mi tepelnu poistku a kupodivu siel jeden den. Potom mi vymenili odpor a siel kym som rano nezapol ventilato a zapol si aj kurenie a ako sa tak rozohrialo trosku, fuk a zase nejde. Neviete co moze byt chyba. diki Citovat
Marvix Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Něco takovýho se tu už řešilo: Koukni se na relátka pod volantem. Jedno z nich cvakne, když otočíš klíčem. Už sem se setkal i s jinym Peugeotem kterymu se pěkně hřálo až se zapeklo k patici. (zřejmě nějaká peugeotí polístka) Nechal sem nějakej čas relé odkrytý, aby se líp chladilo a heuréka. Ventilátor běhá. Relé se sice pořád nechutně hřeje ale zůstává seplý. Takže doporučuji vyměnit (ale předpokládám, že se taky bude hřát, aspoň u mě to tak bylo) nebo nechat odkrytý, popřípadě vyvrtat do krytky otvory pro lepší odvětrávání. Je to zvlášní řešení, ale mě pomohlo. Citovat
bombarderik Odesláno 11. květen 2006 Autor Odesláno 11. květen 2006 A vies mi povedat ktore rele by to mohlo byt lebo ja tam cvaknutie nepocujem po otoceni klucika Momentalne to uz nefunguje tak to neviem identifikovat. Citovat
Marvix Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Promiň sem si nefšim, že máš r.v. 93. Mě běhá kůli klimě ventilátor pernamentně, takže ho spouští jen otočením klíče. Jinak u mě je to relé v první řadě, druhý zleva. Asi by sem doporučil kouknout do regulátoru otáček větráku. Tam to běhá jen po tištěnym spoji. Možná se tam po ohřátí děje něco co by nemělo. Vyčištěním určitě nic nezkazíš. Nejlíp vzít měřák, nebo zkoušečku a jít po dratéch. Těžko říct co by to mohlo bejt. Divný je, že to jednou po výměně některý součástky jde a zachvíli zase ne. Citovat
bombarderik Odesláno 17. květen 2006 Autor Odesláno 17. květen 2006 V tom regulatore to nebude ten som prezrel a precistil ten bol v poriadku, Je mozne ze ventilatoru dochadzaju sily tak odpaluje tepelnu poistku. Dali sme to so servisakom napriamo cez drot a uvidime ci bude bezat. Ked ho odpali dam tam nejaky repas. Diki ale na to relatko sa aj tak pozriem. Citovat
reflexis Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Marvix Promiň sem si nefšim, že máš r.v. 93. Mě běhá kůli klimě ventilátor pernamentně, takže ho spouští jen otočením klíče. Jinak u mě je to relé v první řadě, druhý zleva. Asi by sem doporučil kouknout do regulátoru otáček větráku. Tam to běhá jen po tištěnym spoji. Možná se tam po ohřátí děje něco co by nemělo. Vyčištěním určitě nic nezkazíš. Nejlíp vzít měřák, nebo zkoušečku a jít po dratéch. Těžko říct co by to mohlo bejt. Divný je, že to jednou po výměně některý součástky jde a zachvíli zase ne. Chápu tedy správně, že je v pořádku (mám rok 99 man. klimu) když se ventilátor rozběhne na minimální otáčky již při otočení klíčku? Celou dobu žiju v domění že tam mam někde kraťase... Citovat
Guest servisman Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 ventilátor topení u mne běží na minimum u 406 pozapnutí klíčku a myslím ,že je to i u 306 Citovat
reflexis Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Váže se mi na to totiž další problém. S rádiem. Naladím všechno, dokonce i stanice který bych snad podle fyziálních zákonů naladit ani neměl, ale všechno ukrutně \"zrní\" Anténu jsem prošel a ta je v pohodě. Hledal jsem tedy dál, a přišel jsem na permanetně běžící ventilátor. Dedukoval jsem že tam bude někde něco skratovanýho.. ale teď jsem zase mimo... a do toho všeho ten větrák děsně píská při zatáčení vlevo.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.