Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sova

Prvních pár vteřin sem si myslel,tak to teda vubec nevím...ale za chvilku mi blesklo hlavou pár dobrých myšlenek 1.typ kol je hodně podobný alu jaké ma europa v sérii 2.předek mi připomíná climax a super seven a světla mi taky něco napovídaj...zkusím je to nějaké speciální dílko od colina chapmana-Lotus??,třeba ???:roker

na sérii bych to netypoval
Odesláno

Že bych vám zamotal hlavu? :D Serie to zjevně neni. Poprví, když jsem to viděl, čuměl jsem taky jako trubka :myslim A že o vozech té značky vim docela dost.

Jinak nápověda- s Lotusem 7 neee... ale ty světla to ti něco říct může ;) Hodil bych sem foto zezadu ale tam je vidět výrobce:myslim a to by pak asi už nemělo cenu...

Odesláno

tak tu fotku hod do programu malování a zastříkej název a logo výrobce:super...tak když mi světla něco říkají a lotus to není tak zkusím jaguár...nebo porsche...???

Odesláno

To bych musel, ale zastříkat ještě všechny auta okolo :D Protože co stojí okolo, tak to je samá automobilová ikona a bylo by to hned jasný. Teda pokud jde o značku. Nevim jestli v tomto případě totiž stačí značka nebo i typ...

2Sova: k tomu střílení od boku- to když to takhle někdo zkouší a náhodou to typne počítá se to taky?

2simas: Ferrari to neni :D To by přece bylo červený :) (teda pokud vemu válečné barvy 99% všech Ferrari) a ten stánek Ferrari je dost daleko. Ono ta fotka je dělaná z prostředka stánku té automobilky, takže by jsi viděl to \"správné\" okolí při fotce zezadu :D

Odesláno

Tak dobře... to, že to je Porsche už je asi venku :) Stačí si odmyslet ten chobot a trošku představivosti a máte 550 Spyder. Ale to neni správná odpověď . Tak nevim jestli mam uznat jen to, že to je Porsche nebo čekat až někdo uhádne typ?:myslim

EDIT: Prozradim rok - 1963. Ale víc už neřeknu :D:aut

[upravil dne 14/5/06 Devilstorm306]

Odesláno

Tak já vám ještě pomůžu... jinak by jsme tu asi byli s timhle autem na dlouho :D Nejedná se přímo o model, vyrobený automobilkou Porsche, je to vlastně takový hybrid vyrobený jednou americkou firmou, která se zabývala upravama a výrobou závodních vozů. Začala někdy v roce 1958 a skrachovala roku 1964. Jinak k tomuto vozu- Automobilka Porsche jeho stavbou nebyla zrovna nadšena ;)

Tento vůz je ještě spojen s jedným člověkem... pokud nepostoupíme dál, prozradím jeho jméno a pak už to pujde rychle:D:papa

post-0-14109594529037_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Devilstorm306

Tak já vám ještě pomůžu... jinak by jsme tu asi byli s timhle autem na dlouho :D Nejedná se přímo o model, vyrobený automobilkou Porsche, je to vlastně takový hybrid vyrobený jednou americkou firmou, která se zabývala upravama a výrobou závodních vozů. Začala někdy v roce 1958 a skrachovala roku 1964. Jinak k tomuto vozu- Automobilka Porsche jeho stavbou nebyla zrovna nadšena ;)

Tento vůz je ještě spojen s jedným člověkem... pokud nepostoupíme dál, prozradím jeho jméno a pak už to pujde rychle:D:papa

A nie je to nahodou automobilka DOLPHIN a model AMERICA ? ;)

Odesláno

Aaaaaaaa to byla docela doba. Myslim, že tohle můžu vzít jako správnou odpověď ;)

Jedná se o Dolphin Porsche 1700cc z roku 1963. Bylo zkonstruováno pro Otto Zippera, Californského Dealera Porsche...

Tak šup sem s další hádankou :D

Odesláno
Původně zaslal: Devilstorm306

Aaaaaaaa to byla docela doba. Myslim, že tohle můžu vzít jako správnou odpověď ;)

Jedná se o Dolphin Porsche 1700cc z roku 1963. Bylo zkonstruováno pro Otto Zippera, Californského Dealera Porsche...

Tak šup sem s další hádankou :D

Dajte hocikto :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...