Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

VDO: Me se je taky sehnat nezadarilo (v rozumnem case a cene)

pak jsem nahodou narazil na tyhle, tak jsem sel do nich, pac uz jsem potreboval jezdit.

vadili mi na nich akorat ty poklicky, ale asi to tak necham

Odesláno

kolo je original PEUGEOT Cyclone 6x15, ET 19, objednaci kod 5402C2 odhadem za 5,5, ke kolu patri sroub kod 960587 (tak 150,-).

drahe, to je fakt, ale na tehle kolech se bezne zavodi, takze opravdu super kvalita, jak je u peugeotich originalnich kol zvykem.:papa

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

VDO: Me se je taky sehnat nezadarilo (v rozumnem case a cene)

pak jsem nahodou narazil na tyhle, tak jsem sel do nich, pac uz jsem potreboval jezdit.

vadili mi na nich akorat ty poklicky, ale asi to tak necham

jjo, tak presne tyhle Atiwe me napadly, o jednech vim, chce za ne 6,5, ale vic jak 5 bych mu za ne asi nedal, pak jeste 5ks fondmetal 5800 za 7,5, ale ty vypadaji v 15\" strasne maly:grr to si tam radsi necham tyhle 15\"

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: volcane

Ja je mam a prodávám je 15\" 6J s pneu 195/55 Michelin Alpin komplet za 8000Kč mam je na P206 GTI tel 604300774 MOZNA DOHODA

:xvul SEKCE BAZAR

:xvul:xvul:xvul

Proc sekce bazar? Shanim kola a zrovna je nekdo nabidl, takze off topic je to tvoje.

Odesláno
Původně zaslal: milovan

Proc sekce bazar? Shanim kola a zrovna je nekdo nabidl, takze off topic je to tvoje.

Soráč smazáno,nevšim sem si že jsou to ty co sháníš:bojim,myslel sem si že prodává nějáké disky s kolama ještě jednou sory za :xvul

Odesláno
Původně zaslal: milovan

Nevite o nejakych jetych na prodej, nebo nedelaji se v replice??

S16_Jante.jpg

[upravil dne 9.5.06 milovan]

pokud by byl ještě zájem,tak tyhle kola budu mít tenhle tejden na prodej ze svý 306ky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...