Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Rybízek
Odesláno

celkem fajn fotky,i když některý opravdu krapet drsný, ale to poslední videičko jak se tam Gilles pere o první místo je naprostá bomba!kéž by bylo k vidění víc takovejch závodů...

Odesláno

Nu většina toho už tu jednou byla, ale je potřeba opakovat, dokud budou lidi jezdit tak jak jezdí...

Tvrdím, že takové fotky by se měly povinně ukazovat v autoškole.

Odesláno

Tak vám sem pánové taky přidám jeden odstaršující kousek ale vzhledem k rozsahu poškození obou cestujících vkládám jen foto před vytažení vozidla s pod náklaďáku.Protože potom by to leckteří nemuseli unést.Jen dodám že ve voze byly dva cestující aby na předních sedaldlech a byly i připoutáni ale jak je viďet ani to jim v tuto chvíly nepomohlo.

Jediné co mohu doporučit po shlédnutí těchto fotografií dobře si rozmyslete než začnete předjíždět.

post-0-14109594468641_thumb.jpg

Odesláno

Všechno jsem znal až na SKIPIHO - docela vtipný - i když smutný.

Ale neni lepší, rychlejší apod., aby sis udělal svoje stránky s nehodama, než to tady takhle... jak se tomu slovu vlastně řiká...???:myslim Jo, zaspamovával a ještě ke všemu něčím, co už tu bylo?:myslim:roll

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Fotku žádnou nepřidám, ale včera jsem viděl na jednom autě docela \"vtipnou\" samolepku s hláškou -

JEZDÍM BEZ AIRBAGU - UMÍRÁM JAKO CHLAP........

Teda Bohoušku, to je bomba :D:D:D

Odesláno

Fotky tý audiny mi přišli asi hodinu po bouračce, docela masakr. Navíc tu silnici znam a docela to tam láká valit. Jinak je toho už tolik, že to ani neni možný. Co z toho lidi mají, že fotí rozsekaný těla v autech a pak si to posílají mailem. Já bych je za tohle střílel. Sám jsem přikrejval dekou kluka co nalít z mašiny pod autobus a pasažéry nenapadlo nic lepšího než se vyrojit a začít fotit a volat, jaká to je prdel, že maj pod kolem autobusu kluka. NECHÁPU:grr

Odesláno
Původně zaslal: deeper

Fotky tý audiny mi přišli asi hodinu po bouračce, docela masakr. Navíc tu silnici znam a docela to tam láká valit. Jinak je toho už tolik, že to ani neni možný. Co z toho lidi mají, že fotí rozsekaný těla v autech a pak si to posílají mailem. Já bych je za tohle střílel. Sám jsem přikrejval dekou kluka co nalít z mašiny pod autobus a pasažéry nenapadlo nic lepšího než se vyrojit a začít fotit a volat, jaká to je prdel, že maj pod kolem autobusu kluka. NECHÁPU:grr

JJ - to je haluz - lidi sou hold různí:roll

Tyhle fotky uznávám pouze proto, aby ostatní odradili od toho jezdit jako ... (víteco) ale beztak je to hyenizmus.

Odesláno

Je to hnus nikdy nikdo neví kdo z nás tam bude takhle ležet ale pánové uvědomte si že to je realita a nejde jen zavírat oči tvářit se jako že se to neděje.Nejsem z těch magorů co si fotěj cizí neštěstí ale jsou lidi kterejm se to musí ukázat aby jim konečně došlo co se děje a jak to dopadá.Dokud to nevidíte na vlastní oči stejně se to málo v kom pohne ale když se stanete účastníkem tavého \"masakru\" už vám to z hlavy nikdo nevygumuje a myslíte na to pořád při káždém písknutí gum to my věřte.

Nejsem ani pro ale ani proti aby se tyhle fotografie pořizovaly ono to totiž na určitý druh lidí opravdu funguje.

Odesláno
Původně zaslal: marman

Je to hnus nikdy nikdo neví kdo z nás tam bude takhle ležet ale pánové uvědomte si že to je realita a nejde jen zavírat oči tvářit se jako že se to neděje.Nejsem z těch magorů co si fotěj cizí neštěstí ale jsou lidi kterejm se to musí ukázat aby jim konečně došlo co se děje a jak to dopadá.Dokud to nevidíte na vlastní oči stejně se to málo v kom pohne ale když se stanete účastníkem tavého \"masakru\" už vám to z hlavy nikdo nevygumuje a myslíte na to pořád při káždém písknutí gum to my věřte.

Nejsem ani pro ale ani proti aby se tyhle fotografie pořizovaly ono to totiž na určitý druh lidí opravdu funguje.

Plně se ztotožnuji z tvým názorem...některé fotky sem komentoval (snad vtipně)skippy apod(i když mi toho klokánka bylo vlastně líto...jednou sem v autě přejel kočku,sralo m to ještě dlouho potom)ale ty lidský bouračky,to mě spíš napadá-proč???nebo život je stejnej krutej,jedeš,mnohdy za to nemůžeš a je konec(Kurte chybí mi tu smajlíky,zkus s tím něco udělat)Každopadně ten případ toho autobusu,sorry admini ale takový Lidi sou fakt piče!!!V takové situaci bych myšlenky,být v jejich situaci,na focení neměl...Věřte nedávám to sem z prdele,vím že na rozlobenní muži je toho hafo,ale když jedu z např.z PV do OV,potkávám spoustu nebezpečných lidí kteří tuto stranku neznají a tyto fotky jakbysmet...říkejte si co chcete ale je to prostě jistý druh prevence,předpokládám že i zde na fóru je takový co má teplý papíry,koupí si 205,309GTI nebo 405Mi16 jezdí jak blázen...na 80 procent si myslím že i takový se zde i registrují...takovým je potřeba připomenout že jízda v autě není jen o tom zamachrovat před svojí holkou,ale že to nese i jistá negativa...Nechci se pasovat do nějakého kárce,i já sem tyto období zažil,naštěstí sem je přežil(možná to bylo tím že sem blbnul jen s 121 mazdou,kdybych měl to GTI možná bych dopadnul jinak...)kamarád mýho kamárada se v tom legendárním autě osmdesátých let zabil(přetáčivost ve vyší rychlosti...)Věřte nedělám si z toho prdel co sem tady vkládal...bylo by mi to proti srsti jelikož podobným způsobem sem přišel o svýho strejdu...tento topic mě napadnul když sem byl v garáži a se smutkem si prohlížel 250 Jawu mýho strejdy kterej v osmnácti zavadil při vyhbání V3S o její korbu...Moje babička má dodnes na poličce vystavenou jeho lepenkovou helmu,na místě kde je spánek je jen díra...berte to jako poučení...taky mi není do smíchu když se na to dívám
  • O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 7 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...