Guest Cuficek Odesláno 16. říjen 2022 Odesláno 16. říjen 2022 Zdravím, mám 307 SW 2004 a potřebuji trošku zpravit lak... tudíž jsem si dle štítku našel barvu a na štítku mám EZRC. Když to chci koupit tak origo od Peugeota mi vyjede jen EZR a EZRC je pro Citroen... je to ta stejná barva jen ji jinak označuje automobilka? Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 16. říjen 2022 Odesláno 16. říjen 2022 Mám rovnakú farbu na 207 SW šedá metalíza aluminium kód EZRC v Peugeote objednavana podľa VIN čísla podľa nich je to EZR ...potreboval som zakryť nejaké ďubky od kamienkov a par škrabancov,farba ktorú mi poslali ma sýtejši odtieň a pravdu povediac nie je to celkom ono. Citovat
dýzl Odesláno 16. říjen 2022 Odesláno 16. říjen 2022 Na xantii jsem měl Mauritius blue (pokud pamatuji dobře) tak kód byl KPK CR ale s jen KPK byl úplně stejný odstín-Jedno je od citroen druhé peu!! Je to úplně jedno ! Citovat
MilanF1 Odesláno 16. říjen 2022 Odesláno 16. říjen 2022 Barva je stejná. C na konci nehraje roli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.