HOFA Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Tak jsem absolvoval 1 ťukanec,pažout mě ujel na chalupě a asi ze 2 metrú z mírně sváženého nájezdu skončil na železném sloupku zahradních vrat. No odnesla to zadní lampa ,totálně rozmlácená a mírně stržená metalíza na nárazníku. Nakonec můj mechanik objevil lampu za 1 600 kč, už jsme byli odhodlaní objednat originál za nějakejch 11 000,což jsem nehodlal překosnout. No jen jsem se chtěl pochlubit jak se mě zadařilo po 3 týdením užíváním vozu,doufejme,že mám vyčerpáno na dlouhou dobu,ťuk ťuk na stůl.;) Citovat
bancroft Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 zadní lampa stojí 11.000 ? To je break, SW nebo hatchback? Ta cena je šílená - snad bych to ještě chápal u předního světlometu. Citovat
HOFA Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 Tak to byl nakonec omyl, i u originál dílu,jsme se dostali na cenu kolem 2 400 kč. Citovat
Zdenáll Odesláno 15. červenec 2006 Odesláno 15. červenec 2006 :myslimku dnes jsem je viděl na burze masník chtěl za obě dvě 1000kč ale byly to na krátkýho.:autpozdě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.