danico2004 Odesláno 29. září 2022 Odesláno 29. září 2022 Dobrý den, mám Peugeot 307 předfacelift a v předním nárazníku mám zlomenou jednu část. Je to ta vrchní, ve které je ten otvor na zámek kapoty. Zjistil jsem, že se dá vymontovat. Je možné tento díl koupit samostatně? Také mám na levé straně napůl ulovené ty plastové úchyty k blatníku. Jde to nějak opravit? Za případné odpovědi děkuji Citovat
PaKr Odesláno 29. září 2022 Odesláno 29. září 2022 Na stránkách Kelly jsem tu horní část nenašel U toho blatníku jsou poškozené ty díry v nárazníku nebo ten držák, který je přišroubovaný na kastli? U toho blatníku to drží hlavně šroubek M6 ( v orig hlava 30 torx), ale ten většinou už nejde povolit. Já bych zkusil nějaké vrakoviště, tu horní část by mohli mít i na nějakém rozbitém kusu ( nebo rovnou celý dobrý nárazník)a případně vzít i ten držák. danico2004 ohodnotil 1 Citovat
danico2004 Odesláno 29. září 2022 Autor Odesláno 29. září 2022 Na Kelly jsem to právě zkoušel, ale bez úspěchu. Zkusím teda to vrakoviště. U toho nárazníku se nalomily ty plastové očka nárazníku. Ty co se nacvakávají pod blatník. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.