Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Můžete mi prosím někdo poslat kod pro orig. autorádio RB1 pro peugeot 206.Koupil jsem auto v bazaru a kod jsem nedostal a ted po vypnuti elektřiny nemůžu rádio odblokovat.díky všem

Odesláno

Kazde radio ma jiny kod, jinak by to nemelo cenu, takze tvuj kod asi nikdo nezna. Zkus se obratit na prodejce, anebo byvaleho majitele.

Jestli je tam to radio od original koupe, tak se obrat na zastoupeni Peugeot, podle VIN ti to zjisti.

Jeste je sance, ze ten kod je poznaceny nekde na radiu (zespodu), anebo v knizce.

Jinak se da vytahnout pamet ROM a precist.

[upravil dne 7.5.2006 P607Olda]

Odesláno

budu se asi muset obratit na servis, jen jsem myslel ze se tomu da vyhnout.S puvodnim majitelem jsem v kontaktu a ten mi potvrdil ze kod dal autobazaru ale tam se nejakym zpusobem ztratil spolu i s klickem na dalkove ovladani a kodama ke klicum.tak ted jeste cekam jestli mi s autem nekdo neodjede :grr .

Odesláno

Peugeot Qualt Choustníkovo Hradiště.

je to samozrejme moje blbost ze jsem se po nem neschanel hned pri predavani, ale byl jsem tak nadsenej z auta ze me to ani nenapadlo a druhej den uz s nima nebyla zadna rec.

Odesláno

Zkus na bazar ještě zapůsobit, ať to najdou. Jednak Ti to ušetří hromadu peněz - výměna zámků, překódování dálk. ovládání, a i ten kód rádia.

Celkem se divím, že z jejich strany mohlo nastat takové neseriozní jednání - vždyť pořádek a serioznost je základní vlastností.

Tobě nelze co vyčítat, protože koupě auta zamotá hlavu, a taky jsi nemohl předpokládat, že ty klíče a kód obdrželi.

• O 4 týdny později...
Odesláno

u autorizovaního servisu by ti to mněli zjistit zdarma ja jsem tam taky byl...ale nakonec jsem zjistil že ten kod nesedi.a musel jsem vyhledat jinou odbornou pomoc...teď už mi to jede bez kodu...ale i sním:)

• O 7 let později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

co máš ve smlouvě ? mělo by tam být uvedeno množství klíču atd. co ti předávali. Osobně bych moc klidný nebyl kdybych pořád myslel na to že někdo může mít můj klíč od auta, osobně bych se zkusil zeptat příslušných orgánů co se s tím dá dělat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...