Kerim Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 Můžete mi prosím někdo poslat kod pro orig. autorádio RB1 pro peugeot 206.Koupil jsem auto v bazaru a kod jsem nedostal a ted po vypnuti elektřiny nemůžu rádio odblokovat.díky všem Citovat
P607Olda Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 Kazde radio ma jiny kod, jinak by to nemelo cenu, takze tvuj kod asi nikdo nezna. Zkus se obratit na prodejce, anebo byvaleho majitele. Jestli je tam to radio od original koupe, tak se obrat na zastoupeni Peugeot, podle VIN ti to zjisti. Jeste je sance, ze ten kod je poznaceny nekde na radiu (zespodu), anebo v knizce. Jinak se da vytahnout pamet ROM a precist. [upravil dne 7.5.2006 P607Olda] Citovat
Kerim Odesláno 7. květen 2006 Autor Odesláno 7. květen 2006 budu se asi muset obratit na servis, jen jsem myslel ze se tomu da vyhnout.S puvodnim majitelem jsem v kontaktu a ten mi potvrdil ze kod dal autobazaru ale tam se nejakym zpusobem ztratil spolu i s klickem na dalkove ovladani a kodama ke klicum.tak ted jeste cekam jestli mi s autem nekdo neodjede . Citovat
P607Olda Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 To je autobazar naprd. Ktery to je? Ty ztracene klice, to je fakt blby. Citovat
Kerim Odesláno 7. květen 2006 Autor Odesláno 7. květen 2006 Peugeot Qualt Choustníkovo Hradiště. je to samozrejme moje blbost ze jsem se po nem neschanel hned pri predavani, ale byl jsem tak nadsenej z auta ze me to ani nenapadlo a druhej den uz s nima nebyla zadna rec. Citovat
P607Olda Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Zkus na bazar ještě zapůsobit, ať to najdou. Jednak Ti to ušetří hromadu peněz - výměna zámků, překódování dálk. ovládání, a i ten kód rádia. Celkem se divím, že z jejich strany mohlo nastat takové neseriozní jednání - vždyť pořádek a serioznost je základní vlastností. Tobě nelze co vyčítat, protože koupě auta zamotá hlavu, a taky jsi nemohl předpokládat, že ty klíče a kód obdrželi. Citovat
domikra Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 u autorizovaního servisu by ti to mněli zjistit zdarma ja jsem tam taky byl...ale nakonec jsem zjistil že ten kod nesedi.a musel jsem vyhledat jinou odbornou pomoc...teď už mi to jede bez kodu...ale i sním:) Citovat
Honza.S Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Ahoj, taky jsem měl problém s odblokováním rádia. Spíše teda s dalším zadáváním kódu. kdo měl taky takový problém, tak řešení je zde: http://blog.kostecky.cz/2013_03_01_archive.html Přeji mnoho úspěchů CODE IN.docx Citovat
tomikzlesa Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 co máš ve smlouvě ? mělo by tam být uvedeno množství klíču atd. co ti předávali. Osobně bych moc klidný nebyl kdybych pořád myslel na to že někdo může mít můj klíč od auta, osobně bych se zkusil zeptat příslušných orgánů co se s tím dá dělat. Citovat
tomikzlesa Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 jak se človek lehce chytne :-) snad už to vyřešil :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.