LubošK Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 V servisní knížce jsem se kdesi dočetl, že bych měl s 307SW 1.6HDi zajet \"po ujetí 10 000 km\" na garanční prohlídku. Mám najeto už cca 11 500 km a palubní počítač ukazuje, že do servisu bych měl jet po ujetí dalších cca 3500 km, tj. po ujetí cca 15 000 km. Nevíte někdo, kdy mám teda na tu garančku zajet? A když už tam pojedu, jak dlouho jim ta garančka bude trvat? A má cenu jezdit na garančku do slušného servisu (padla tu zmínka např. o Hodoňovicích u Frýdku-Místku), nebo je to stejně jen formalita, takže je to jedno a mohu to tedy klidně šoupnout např. k Domanskému do Stodůlek? P.S. Hrkotání ze zadní části auta s narůstajícím počtem najetých km tak nějak samo od sebe vymizelo; namísto toho jsem ale zaregistroval, že je zepředu při vypnutém rádiu tu a tam slyšet takový kovový svist či \"cvrlikání\" (asi jako když někde v dálce dobržďuje motorový osobní vlak, což jsem považoval za zdroj toho zvuku, když jsem to zaregistroval poprvé při dojíždění k nechráněnému přejezdu:-). P.P.S. Minulý týden jsem na cestě na Kladno a poté do České Lípy nadrandil mimo dálnice cca 250 km a spotřeba byla i s jedním průjezdem Prahou na zpáteční cestě podle PP 3,6 l/100km... [upravil dne 5.5.06 LubošK] [upravil dne 5.5.06 LubošK] Citovat
123ps Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Čau Luboši, první prohlídka je v 10 000, kde ti vše prolezou, jestli všechno těsní a jestli ti něco někde neupadává. Trvá to pár hodin. Mě to čeká asi za 4 tisíce a jedu ke svému prodejci. Dají mi náhradní auto a zajedu si do Liberce do ZOO;) Další prohlídka s výměnou oleje, filtru atd je v 15 000. Jo a je to bezplatné. Takže bys tam měl asi zajet co nejdřív. Citovat
LubošK Odesláno 5. květen 2006 Autor Odesláno 5. květen 2006 Díky za info - podle servisní knížky jsem totiž měl za to, že servisní intervaly u 1.6HDi jsou po ujetí 20 000 km, podle čehož mi těch 15 000 km nesedělo. Původně jsem tak předpokládal, že na garančku zajedu hned po ujetí 10 000 km, jenže nebyl čas a mezitím jsem musel zajet \"na otočku\" na Severní Moravu, aniž bych se tam stíhal s tím stavit v těch Hodoňovicích... Citovat
lamancha Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 No je mi divne ze ti pocitac ukazuje 3500 - to je neco blbe, kazdopadne jak rika 123ps - nevahat a do servisu - a jestli kdekoliv nebo do slusneho? - promin , ale to je krapitek blba otazka ne ?? Zuby si nechas prohlidnout od jakehokoliv zubare nebo od provereneho casem a plombami, gangrenami a dalsimi bolistky? Citovat
LubošK Odesláno 5. květen 2006 Autor Odesláno 5. květen 2006 Garančka je zadarmo a měl by mi jí udělat každý koncesionař Peugeotu. Jenže mám zkušenost (a to nejen z autoservisů, ale např. také ze státních zdravotnických zařízení - což jsou také svého druhu \"servisy\"), že to, co je z pohledu klienta \"zadarmo\", se velmi často odflákne s tím, že klient má právo tak akorát držet hubu, když jej to přeci nic nestojí (přičemž jeho čas je taktéž považován za ono \"nic\"). Takže když už na tu garančku pojedu, byl bych bych rád, aby skutečně zkontrolovali vše, co zkontrolovat mají, a ne aby mi po pár hodinách vrátili auto s tím, že si všechny předepsané úkony pouze \"odškrtají\" na papíře. No a protože v nejbližších dnech stejně pojedu na Severní Moravu, uvažuji, že bych už tu garančku nechal udělat servisu v Hodoňovicích a poté (pokud budu spokojený) tam jezdil i na další servisní prohlídky tak, aby měl našeho Pažouta \"pod dozorem\" pořád jeden a tentýž servis (a nemohl se tak vymlouvat na jiné)... ... jenže to znamená, že než tam dojedu, přibude k těm dosavadním 11 500 najetých km ještě dalších cca 450, takže váhám, jestli to na tu garančku nemám ještě před tou cestou na Severní Moravu dát k Domanskému (o němž jsem tady na fóru nečetl nic moc pozitivního). Citovat
lamancha Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Tak tam zavolej a zeptej se - p. pPolacek,+420737248005, nebo servis :+420558649366, www.autosalonsvoboda.cz no a prave z tech tvych zminovanych duvodu bych sel tam, kde to delaji dobre, nez ledaskam - ale nemam nic proti- Domanskymu - nikdy jsem tam nebyl:papa Pozdravuj Bahno Citovat
Martinsk Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 To: LubošK Tá prvá garančná prehliadka sa robí do 10 000 km alebo do pol roka. Táto prehliadka podmienuje pokračovanie záruky na dva roky. Mne tú prehliadku urobili na počkanie. Len sa mi nejako nezdá, prečo ti ukazuje do servisnej prehliadky len 3500 km Citovat
lamancha Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 Původně zaslal: Martinsk To: LubošK Tá prvá garančná prehliadka sa robí do 10 000 km alebo do pol roka. Táto prehliadka podmienuje pokračovanie záruky na dva roky. Mne tú prehliadku urobili na počkanie. Len sa mi nejako nezdá, prečo ti ukazuje do servisnej prehliadky len 3500 km to me taky mate - a ctverecky stavu oleje Ti sviti vsechny? Citovat
JarinoRS Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 na stvorceky stavu oleja by som sa nespoliehal, zo zaciatku ma pravidelne zvykli vydesit, ze nemam olej :bojima ten klucik serv. intervalu tiez, minule mi znicoho nic klesla navsteva servisu z 15.000 km na 8700..... Citovat
lamancha Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 popravde receno nevim,jestli ta navsteva servisu se ridi jen aritmetickym odpoctem, nebo jestli tam fakt neco hlida kvalitu oleje:myslim Citovat
Martinsk Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Pokial sa s autom jazdí od začiatku na dlhšie cesty, tak ten servisný interval je 20 000 km. To: LubošK, koľko ti ukazovalo km na počítadle servisného intervalu, keď si to auto kúpil? Nechýba ti náhodou olej v motore?. Na TDi PD s predĺženým servisným intervalom je to tak, že keď ti zahlási chýbajúci olej, tak aj skráti servisný interval. Citovat
lamancha Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 presne tak , kamos ma Passata kde se hovori o 50t.k. a rve mu to po 30 ,ze jetreba vymenit olej + u golfa mu to vydrzi celou 50. Citovat
LubošK Odesláno 8. květen 2006 Autor Odesláno 8. květen 2006 ... (tj. že do servisní prohlídky zbývá 15 000 km mínus počet km dosud najetých) mi to ukazuje od počátku. Zřejmě to tak nastavili v rámci předprodejní přípravy. Proč tomu tak je, netuším, když na garančku se má podle servisní knížky zajet po ujetí 10 000 km (nebo po půl roce - podle toho, co nastane dříve) a standardní servisní interval při běžném provozu má být u 1.6 HDi 20 000 km (pokud se dobře pamatuji, tak u 2.0 HDi to má být 30 000 km - taže ona ta nižší spotřeba 1.6HDi je \"vykoupena\" kratšími servisními intervaly:-(. Servisní interval 15 000 km by měl platit pro 1.6HDi provozované ve \"ztížených\" podmínkách - tj. např. při využívání auta coby vozidla taxislužby či v podobných režimech provozu, což ale rozhodně není můj případ. Kontrolky oleje mi žádné nesvítí a PP při startování zahlásí vždy \"OIL OK\" nebo tak něco. Stav oleje měrkou jsem kontroloval naposledy po ujetí prvních cca 3500 km a tehdy nechybělo ani deci. Takže doufám, že jsem snad nic zásadního neprošvihnul a že pažouťáci nebudou moc brblat, když na tu garančku dorazím s autem, které bude mít najeto cca 12 000 km (takže podmínku, že se má na garančku zajet \"po ujetí 10 000 km\" splním s rezervou ještě předtím, než uplyne půlrok od zahájení provozu.... Citovat
P607Olda Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Na to OIL OK nespoléhejte, důrazně varuji, už jsme tak ve firmě zadřeli motor! Čidlo je drátek, který se olepí špínou a pak hlásí pořád OK, i když je sucho. Citovat
Martinsk Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Pozri si vždy radšej mierku oleja v motore. Ten elektronický merač hladiny oleja klame. Inak já mám na 1,6 HDi 20 000 km servisný internal. ešte sa mi nestalo, že by mi PP skrátil servisný interval. Ale kolegovi na 307 1,4 to krátil zhruba o 4 000 km. Citovat
lamancha Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 na 2.0 mam interval taky 20000 a primo po vymene mi ukzuje19800 do dalsi vymeny:D Citovat
123ps Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 První prohlídka je po 10 000km ( obhlídka ). Druhá je v 15 000 ( výměna oleje, filtry, dolití všech možných kapalin atd. - prostě klasika ) Na compu je ale nastavena právě až tato prohlídka 15 000, tzn. musíš myslet na desetitisícovou prohlídku, která ( už o tom Martinsk nahoře píše ) podmiňuje platnost záruky v délce 2 let. V servisce je na to zvláštní formulář, který si v servise vytrhnou a myslím někam pošlou, nebo založí, nebo kterýho čerta. Další servisní interval po 20 000 nebo 2 letech v závislosti, co nastane dřív. Výše popsané bez záruky, ale takto mi to při prodeji vysvětlovali. PS: včera jsme byli celá rodina na výletě a všichni jsme si libovali, jaké jsme si koupili super auto. Tak držte palce, ať nám nadšení vydrží ! Citovat
LubošK Odesláno 10. květen 2006 Autor Odesláno 10. květen 2006 U Domanského ve Stodůlkách mi však řekli, že mají volno až v pátek 19.5., a když jsem jim řekl, že musím na cesty, tak že prý by se možná našel čas i ve středu 17.5. U jiného mimopražského koncesionáře mi pak sdělili, že \"okénko\" by měli možná už v pondělí, a když jsem jim sdělil, že mám najeto přes 11 000 km a že příští týden musím na cesty, tak mi řekli, že sice nad 11 000 km bych si měl garančku plati sám (neb Peugeot jim to prý proplatí jen v intervalu 9000 až 11000 km - což ale pochopitelně nikde \"v papírech\" napsáno není), ale že když prý dojedu zítra brzy ráno, tak to prý \"nějak udělají\". Čímž mě ten Domanský fakt, ale fakt naštval - i za situace, kdybych měl najeto právě oněch 10 000 km, by totiž jejich přístup znamenal, že kdybych měl právě v plánu delší cestu třeba někam na Severní Moravu, měl bych podle nich auto na více než týden odstavit, nebo na tu cestu jet a pak si tu garančku zaplatit ze svého... ... a to i za situace, kdy by se snad měli alespoň trochu snažit, abych tam k nim propříště jezdil na všechny další PLACENÉ servisní prohlídky. Z čehož plyne, že: 1) Domanského nebrat! 2) U toho jiného koncesionáře se ještě uvidí podle toho, co zítra ráno předvedou... Citovat
LubošK Odesláno 14. květen 2006 Autor Odesláno 14. květen 2006 Poté, co jsem se v servisu před garančkou zmiňoval o \"kovovém svistu\", který jsem občas zaregistroval z přední části auta, tam prý cosi kdesi jaksi vypodložili a onen svist (alespoň zatím) zmizel. Po návratu domů jsem si pak v nejbližším pneuservisu nechal prohodit zimní \"plecháče\" s mými oblíbenými pneu GoodYear UltraGrip7 195/65 R15 za \"originál\" litá kola s pneu Dunlop SP Sport 2000 205/55 R16. Zde jsou tedy první dojmy z jízdních vlastností našeho faceliftovaného Pažouta SW307 1.6HDi na oněch \"originálních\" kolech (zkoušeno na okrskách i na dálnici): - ty letní pneumatiky mi kupodivu připadají o maličko hlučnější, než byly ty zimní, - jiné výraznější rozdíly v jízdním komfortu ani v tom, jak auto \"sedí\" na silnici, jsem nezaznamenal, - spotřeba je stejná nebo možná ještě o trochu menší než byla na těch výše zmiňovaných zimních gumách (včera jsme se byli po Praze a okolí poohlédnout po nějakém novém bydlení a po cca 150km jízdě přerušované spoustou zastávek ukázal PP po dojezdu do výchozího místa spotřebu 3,8l/100 km), - při příjezdu do Prahy ve směru od Plzně po D8 jsem ani při rychlostech mezi 130 km/h a 140 km/h nezaznamenal žádné výraznější vibrace volantu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.