Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Řeším takovou záhadu.

Auto (308 1.2 PureTech) po zhruba šesti letech a 90000 km celkem bezproblémového provozu začalo dost blbnout. Začalo to chcípat, rozsvítila se kontrolka motoru. V servisu mi mimo jiné tvrdili, že byly "výpálené" svíčky a musely se vyměnit - nebudu předstírat že tomu rozumím. Jenže ty svíčky tam byly od prosince a najeto bylo od té doby cca 6500 km. A to mi připadá celkem dost málo.

A další věc. Zhruba po 6000 km od výměny oleje mi auto řeklo, že mám doplnit olej.  Podle měrky tam nebylo vůbec nic. Po dolití jsem nepozoroval úbytek - přiznávám, že zase moc často jsem se ale nedíval a ta měrka není moc exaktní. Jinak žádné loužičky pod autem, žádný čmoud z výfuku.

Ten olej mi měli měnit v servisu ve stejný den kdy měnili ty svíčky.

Takže by mě zajímalo : může to mít nějaké jiné vysvětlení než že to v tom servisu prostě neudělali?

Odesláno
před 50 minutami, Ladinek napsal:

může to mít nějaké jiné vysvětlení než že to v tom servisu prostě neudělali?

ahoj, to sis olej nezkontroloval ani když jsi přijel ze servisu?  hlídal bych si teď měrku oleje častěji :myslim  myslím tu pod kapotou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...