chuck11 Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 V E-schopu nejsou vidět obrázky samolepek,triček atd,kde je problém:myslim:myslim Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 zkus hádat rozumbrado :aut:aut Citovat
chuck11 Odesláno 4. květen 2006 Autor Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: minimaxa zkus hádat rozumbrado :aut:aut :D:D:D:D:D no dost teď,ale fakt je to problém serveru nebo si mám přehrát explorer Ps:Včera sem ti posílal soukromou zprávu-jak to dořešíme:() Citovat
Kurt Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: chuck11 :D:D:D:D:D no dost teď,ale fakt je to problém serveru nebo si mám přehrát explorer Ps:Včera sem ti posílal soukromou zprávu-jak to dořešíme:() Je to problém vzniklý po přesunu na nový server => nemůže za to Tvé PC. Citovat
chuck11 Odesláno 4. květen 2006 Autor Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: chuck11 :D:D:D:D:D no dost teď,ale fakt je to problém serveru nebo si mám přehrát explorer Ps:Včera sem ti posílal soukromou zprávu-jak to dořešíme:() Je to problém vzniklý po přesunu na nový server => nemůže za to Tvé PC. Ď Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: minimaxa zkus hádat rozumbrado :aut:aut :D:D:D:D:D no dost teď,ale fakt je to problém serveru nebo si mám přehrát explorer Ps:Včera sem ti posílal soukromou zprávu-jak to dořešíme:() Až budu mít čas a bude jich víc tak nechám dělat obrácené. Kdy to bude nevím. Pak ti ji hned pošlu Citovat
chuck11 Odesláno 5. květen 2006 Autor Odesláno 5. květen 2006 [ Původně zaslal: minimaxa Až budu mít čas a bude jich víc tak nechám dělat obrácené. Kdy to bude nevím. Pak ti ji hned pošlu :( Citovat
chuck11 Odesláno 5. květen 2006 Autor Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: chuck11 [ Původně zaslal: minimaxa Až budu mít čas a bude jich víc tak nechám dělat obrácené. Kdy to bude nevím. Pak ti ji hned pošlu :( myslíte nálepky,které by se dali lepit zevnitř okna na auto.????jinak nevím z té řeči jsem nějak pomatený Ne minimaxxa mi nechaval dělat hlavu lva peugeot znaku,dle mých rozměrů a měl být levý a pravý(hlava otočena vlevo a v pravo)Abych to moh dát s každé strany auta)ale v tiskárně udělali chybu a sou obě otočené v pravo:( tak sou mi ty nálepky zbytečné:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.