Symat Odesláno 18. srpen 2022 Odesláno 18. srpen 2022 Ahoj. Prosím o radu. Peugeot 5008 1.6 BlueHDi rok 2015. Když vypnu motor a chvilku stojím, tak blinkry blikaji všechny v pohodě. Po ujetí několika km, zadní blinkry přestanou blikat. Auto hlásí vadné žárovky. Vyměnil jsem je i když jsou očividně dobre. Ale po několika km to udělá znovu. Jednou mě přestali blikat zadni blinkry když přestali svítit pozicky na SPZ. Má prosím někdo nějaký nápad? Díky. Citovat
MJSytic Odesláno 18. srpen 2022 Odesláno 18. srpen 2022 Většinou bývá problém v konektoru u světla, že se vypeče kostra. Asi bych zkontroloval prvně tohle P607Olda ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 18. srpen 2022 Odesláno 18. srpen 2022 A taky je dobré zkontrolovat přechodku s kabely mezi kastlí a pátými dveřmi, může být načlý kabel... Citovat
Symat Odesláno 20. srpen 2022 Autor Odesláno 20. srpen 2022 Včera jsem vyměnil žárovky a prostrikal kontakt sprejem. Zatím to jde bez problemu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.