Aluška Odesláno 5. květen 2006 Autor Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: rex Dobrý - už dnes tam budu:D:papa:roker To já taky :papa Sobotní dopoledne vyplním prací s leštěnkou a hadrem Já to tedy dneska umyla na wapce, ještě teď jsem zpocená a stejně je to nějaké flekaté , ale naleštěné to nemám, není čas. Buď to udělám v sobotu nebo se na to vykašlu, snad mi to prominete. Ale vzala jsem super hyper SHELL V- POWER DIESEL, tak uvidíme, co to s autíčkem udělá, třeba to pojede samo . [upravil dne 5/5/06 Aluška] Citovat
Trundik Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: rex Dobrý - už dnes tam budu:D:papa:roker To já taky :papa Sobotní dopoledne vyplním prací s leštěnkou a hadrem Já to tedy dneska umyla na wapce, ještě teď jsem zpocená a stejně je to nějaké flekaté , ale naleštěné to nemám, není čas. Buď to udělám v sobotu nebo se na to vykašlu, snad mi to prominete. Ale vzala jsem super hyper SHELL V- POWER DIESEL, tak uvidíme, co to s autíčkem udělá, třeba to pojede samo . [upravil dne 5/5/06 Aluška] Hlavně, že jsi nevzala Shell V-pover racing - to by bylo horší Citovat
Béďa Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 peknej program, ale mam malej dotaz. Jsem dobrej jedlik a tak se ptam v sobotu rano nebude snidane?? :D Citovat
Aluška Odesláno 5. květen 2006 Autor Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: Béďa peknej program, ale mam malej dotaz. Jsem dobrej jedlik a tak se ptam v sobotu rano nebude snidane?? :D :D :D :D :D :D Bude snídaně, neboj, to já bych taky bez ní asi nerozchodila.... :D :D Citovat
mk405 Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: Béďa peknej program, ale mam malej dotaz. Jsem dobrej jedlik a tak se ptam v sobotu rano nebude snidane?? :D den začíná obědem, ne? co je to snídaně? Citovat
Aluška Odesláno 5. květen 2006 Autor Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Béďa peknej program, ale mam malej dotaz. Jsem dobrej jedlik a tak se ptam v sobotu rano nebude snidane?? :D den začíná obědem, ne? co je to snídaně? Snídaně to je takové to správné nastartování dne.... Nemyslím, že bych měla k snídani nějakou velkou spotřebu, spokojím se s horkým čajíčkem a třeba jedním rohlíčkem... Citovat
Béďa Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 mk405: takze si bez snidane my si to s Aluskou rozdelime jo??:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.