Dušan Posted May 11, 2002 Share Posted May 11, 2002 přestala mi funglovat regulace teploty topení,fouká pořád stejně teplá.Nevýte čim by to mohlo bejt??? (405 mi16) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted May 12, 2002 Share Posted May 12, 2002 Řekl bych, že by to mohlo spočívat ve vypadnutém ovládacím lanku na klapce topení. Je to strašná pakárna to rozdělávat Nebo to může být ulomený držáček toho ovl. lanka na tom regulátoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jindra Posted May 12, 2002 Share Posted May 12, 2002 Na Mi16 žádné lanko na ovládání teploty topení není.Tam se teplota řídí pomocí čidla které je před spolujezdcem na palubce.Ovládácí ventil topení nastavuje elektromotorek.Ty si nastaviš na ovládání topení teplotu a to už si ji samo udržuje. Řekl bych že problém bude buď v tom čidle, nebo v tom motorku který nastavuje ventil.Nebo ti propouští ventil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Posted May 12, 2002 Author Share Posted May 12, 2002 a nemůže to být v ovládacím panelu??? můžeš my popsat,jak se dostanu k motorku a k čidlu??? a jak zkontroluju správnou funkci??? předem dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts