Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na značce až tak moc nesejde. Castrol je dobrá značka - ikdyž já jsem si nějak oblíbil valvoline (ani nevimn proč). 10W 40 je v phodě - já ji tam leju taky:super, protože tam prostě patří :-) Hlavní je, abys nemísila syntetiku s polosyntetikou - prostě tam hlavně nelej syntetickej...:papa

Odesláno

nemelo by se tam lejt podle servisky esso nebo shell? leju tam helix od shellu ale taky si nejsem jistej pac v 89 se vyrabel urcite jine shell 10w 40 ale nikdo mi neni schopnej poradit adekvatni nahradu ale ted jd\\sem menil olej asi po ctvrte a zatim nemam problem

Odesláno

10W-40 a basta ! :aut

Ja tam treba leju TEXACO, pravidelne po 10 tis.

Urcite ne syntetiku 5W-40.

Odesláno

10W-40 je polosyntetika.

Syntetika je 5W-40, ten nebrat, mohla bys dojezdit.

Jinak na znacce nezalezi. Zavodne s tim nejezdis a viskozita je stejna.

Odesláno

Tak presne tam leju TEXACO HAVOLINE Diesel Extra 10W-40.

Pisou na nem, ze je pro osobni vozidla, ze je pro motory s i bez turba, kopletni ochrana motoru, plus vyssi teplotni stabilita a sirsi pracovni teplotni rozsah.

Predtim tam byl Shell Helix, ale byl drazsi.

TEXACO ma 5l lahev, z cehoz se do motoru vejde neco pres 4l, zbytek mas na doliti. A cena je za tech 5l mezi 600-700 Kc.

Odesláno
Původně zaslal: rammira

A ten 10W40 je polosyntetika?Alebo je to mineralny?V obchode sa ma totiz pytali ci mineral alebo polosyntetiku.Doteraz som tam mala Texaco,ale neviem aky.

Tak v případě, že víš, cos tam měla za značku, tak je to jasný: kup si texaco 10W 40 (polosyntetiku) a když ji nebudeš moct dloho nikde sehnat, tak prostě jakoukoliv jinou značku...

Vyměňovat bys ho pak měla po 10tis km. Já ho vyměňuju po 15tis a v poho - protože víc, jak 2x ročně ho měnit fakt nechci :D

Odesláno
Původně zaslal: dtyrkas

Tak presne tam leju TEXACO HAVOLINE Diesel Extra 10W-40.

Pisou na nem, ze je pro osobni vozidla, ze je pro motory s i bez turba, kopletni ochrana motoru, plus vyssi teplotni stabilita a sirsi pracovni teplotni rozsah.

Predtim tam byl Shell Helix, ale byl drazsi.

TEXACO ma 5l lahev, z cehoz se do motoru vejde neco pres 4l, zbytek mas na doliti. A cena je za tech 5l mezi 600-700 Kc.

Tenhle taky používám akorát 15W-40 pro benzíny.

Pětibába za 5l, použil sem při 2 výměnách a zatím spokojenost :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...