Neon Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Na značce až tak moc nesejde. Castrol je dobrá značka - ikdyž já jsem si nějak oblíbil valvoline (ani nevimn proč). 10W 40 je v phodě - já ji tam leju taky:super, protože tam prostě patří :-) Hlavní je, abys nemísila syntetiku s polosyntetikou - prostě tam hlavně nelej syntetickej... Citovat
BobyD Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 nemelo by se tam lejt podle servisky esso nebo shell? leju tam helix od shellu ale taky si nejsem jistej pac v 89 se vyrabel urcite jine shell 10w 40 ale nikdo mi neni schopnej poradit adekvatni nahradu ale ted jd\\sem menil olej asi po ctvrte a zatim nemam problem Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 10W-40 a basta ! Ja tam treba leju TEXACO, pravidelne po 10 tis. Urcite ne syntetiku 5W-40. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 10W-40 je polosyntetika. Syntetika je 5W-40, ten nebrat, mohla bys dojezdit. Jinak na znacce nezalezi. Zavodne s tim nejezdis a viskozita je stejna. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Tak presne tam leju TEXACO HAVOLINE Diesel Extra 10W-40. Pisou na nem, ze je pro osobni vozidla, ze je pro motory s i bez turba, kopletni ochrana motoru, plus vyssi teplotni stabilita a sirsi pracovni teplotni rozsah. Predtim tam byl Shell Helix, ale byl drazsi. TEXACO ma 5l lahev, z cehoz se do motoru vejde neco pres 4l, zbytek mas na doliti. A cena je za tech 5l mezi 600-700 Kc. Citovat
Neon Odesláno 4. květen 2006 Autor Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: rammira A ten 10W40 je polosyntetika?Alebo je to mineralny?V obchode sa ma totiz pytali ci mineral alebo polosyntetiku.Doteraz som tam mala Texaco,ale neviem aky. Tak v případě, že víš, cos tam měla za značku, tak je to jasný: kup si texaco 10W 40 (polosyntetiku) a když ji nebudeš moct dloho nikde sehnat, tak prostě jakoukoliv jinou značku... Vyměňovat bys ho pak měla po 10tis km. Já ho vyměňuju po 15tis a v poho - protože víc, jak 2x ročně ho měnit fakt nechci Citovat
Fusion Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: dtyrkas Tak presne tam leju TEXACO HAVOLINE Diesel Extra 10W-40. Pisou na nem, ze je pro osobni vozidla, ze je pro motory s i bez turba, kopletni ochrana motoru, plus vyssi teplotni stabilita a sirsi pracovni teplotni rozsah. Predtim tam byl Shell Helix, ale byl drazsi. TEXACO ma 5l lahev, z cehoz se do motoru vejde neco pres 4l, zbytek mas na doliti. A cena je za tech 5l mezi 600-700 Kc. Tenhle taky používám akorát 15W-40 pro benzíny. Pětibába za 5l, použil sem při 2 výměnách a zatím spokojenost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.