Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si všimnul při kontrole že mi nefunguje zadní světlo do mlhy,kontroloval jsem pojistky,vyměnil jsem žárovku ale pořád nic.Přední mlhovky nemám.Nemá svás někdo nějakou zkušenost??Děkuji (P406 Break)

Odesláno

A co druha strana? Neznam 406ku, ale na 405ce mohou svitit obe strany do mlhy.

Jestli nic, tak bez na spinac. Pak uvidis co dal. Jestli relatko, ci co.

[upravil dne 4/5/2006 dtyrkas]

Odesláno

Jo kontrolka mi svítí.Světlo do mlhy je jen na levé straně na pravé dát nelze je tam záslepka.Moc často se nepoužívá ale chtěl bych aby to fungovalo.Díky za každou radu

Odesláno
Původně zaslal: pigi.jakub

Jo kontrolka mi svítí.Světlo do mlhy je jen na levé straně na pravé dát nelze je tam záslepka.Moc často se nepoužívá ale chtěl bych aby to fungovalo.Díky za každou radu

U 406 svítí jen levá strana. Já jsem asi před rokem zprovoznil i tu druhou a svití mi obě :super. Udělal jsem to tak že jsem vyndal tu záslepku a elektriku jsem přivedl z druhé strany od mlhovky a dal jsem pak už jen žárovku a bylo :super

Odesláno

...náhodička.... mám úplně stejný problém, mlhovku mám taky jen na levé straně, kostra je O.K. , kontrolka taky svítí, ale prostě nesvítí.... Nejde tam plus.... Říkal jsem si jestli nemůžou porušené třeba drátky v ohybech při otevírání dveří.. Ale to je snad jen doměnka .... Neměl prosím někdo podobnou zkušenost? Tulda:myslim

Odesláno

U 306tý jesm taky je vyndal záslepku a dal žárovku.... vše jde jak má..

Přerušení v těch ohybech často bývá. Doporučuji vzít multimetr (zkoušečku) a projít kábel až k jeho zrodu. Nic lepšího mě nenapadá:roll

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Petr 406 red

U 406 svítí jen levá strana. Já jsem asi před rokem zprovoznil i tu druhou a svití mi obě :super. Udělal jsem to tak že jsem vyndal tu záslepku a elektriku jsem přivedl z druhé strany od mlhovky a dal jsem pak už jen žárovku a bylo :super

já právě udělal to samé,ale kabel jsem tam asi měl,jen jsem oddělal tu záslepku dal žárovku a svítilo

Ja teď nevím, ale myslim že mi to bez přivedení el. nesvitilo.

Jinak je to hezčí když svíti obě co :super

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

U nového modelu na breaku tam záslepka nebyla, ale pro změnu tak malá dírka v plast. parabolce, že tam nevešla stand. 21w žárovka...---..... tak jsem dírku zvětšil a

žárovka je tam. El. vedení je už hotové, teda aspoň u mě....

Odesláno

...tak dneska jsem se nas..l a pustil se do ní... Na Rouskovic webu (šikovný to odkaz na elektro - velmi, velmii jej chválím:super) si našel obvody na mlhovky, zjistil, že když svítí kontrolka, tak by měla i žárovka v mlhovce(zn., že pojistka je v poho). Ale furt nic.....

U špičky šroubováku v zásuvce je páčka, která vypne spínač mlhovek při zasunutí el. zástrčky přívěsného vozíku. Je to protoo, aby mlhovky svítily jen na přip.vozíku, a mlhovky z auta, aby odrazem neoslňvaly v zrcátku řidiče....

Už jsem toto provdení viděl u Fordů, ale ty to měly přes odporové relé někde v prostoru žárovek.

Recept? Pokud je to stejná závada, tedy auto má takto zapojené tažné, el. zásuvku je potřeb rozdělat , vyčistit, popř. malinko přiříznout boky o které táhlo vypínače třelo. V rozdělaném stavu se dá mačkáním zjistit oprav. původ této závady.

Recept II. V prostoru výměny žárovek, za zadním levým blinkr. najít růžové drátky, jeden jde ze spodu a druhý ze shora a propojit je(pak zaizolovat. (Ovšem nebude šlapat ten efekt vypnutí při připojeném vozíku.

No snad jsem se moc nerozepsal...

post-0-14109594454353_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...