pigi.jakub Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Tak jsem si všimnul při kontrole že mi nefunguje zadní světlo do mlhy,kontroloval jsem pojistky,vyměnil jsem žárovku ale pořád nic.Přední mlhovky nemám.Nemá svás někdo nějakou zkušenost??Děkuji (P406 Break) Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 A co druha strana? Neznam 406ku, ale na 405ce mohou svitit obe strany do mlhy. Jestli nic, tak bez na spinac. Pak uvidis co dal. Jestli relatko, ci co. [upravil dne 4/5/2006 dtyrkas] Citovat
pigi.jakub Odesláno 4. květen 2006 Autor Odesláno 4. květen 2006 Jo kontrolka mi svítí.Světlo do mlhy je jen na levé straně na pravé dát nelze je tam záslepka.Moc často se nepoužívá ale chtěl bych aby to fungovalo.Díky za každou radu Citovat
Petr 406 red Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Jo kontrolka mi svítí.Světlo do mlhy je jen na levé straně na pravé dát nelze je tam záslepka.Moc často se nepoužívá ale chtěl bych aby to fungovalo.Díky za každou radu U 406 svítí jen levá strana. Já jsem asi před rokem zprovoznil i tu druhou a svití mi obě . Udělal jsem to tak že jsem vyndal tu záslepku a elektriku jsem přivedl z druhé strany od mlhovky a dal jsem pak už jen žárovku a bylo Citovat
Tuldous Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Jo kontrolka mi svítí.Světlo do mlhy je jen na levé straně na pravé dát nelze je tam záslepka.Moc často se nepoužívá ale chtěl bych aby to fungovalo.Díky za každou radu ...náhodička.... mám úplně stejný problém, mlhovku mám taky jen na levé straně, kostra je O.K. , kontrolka taky svítí, ale prostě nesvítí.... Nejde tam plus.... Říkal jsem si jestli nemůžou porušené třeba drátky v ohybech při otevírání dveří.. Ale to je snad jen doměnka .... Neměl prosím někdo podobnou zkušenost? Tulda:myslim Citovat
Kvasky Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 U 306tý jesm taky je vyndal záslepku a dal žárovku.... vše jde jak má.. Přerušení v těch ohybech často bývá. Doporučuji vzít multimetr (zkoušečku) a projít kábel až k jeho zrodu. Nic lepšího mě nenapadá Citovat
Petr 406 red Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: pigi.jakub Jo kontrolka mi svítí.Světlo do mlhy je jen na levé straně na pravé dát nelze je tam záslepka.Moc často se nepoužívá ale chtěl bych aby to fungovalo.Díky za každou radu U 406 svítí jen levá strana. Já jsem asi před rokem zprovoznil i tu druhou a svití mi obě . Udělal jsem to tak že jsem vyndal tu záslepku a elektriku jsem přivedl z druhé strany od mlhovky a dal jsem pak už jen žárovku a bylo já právě udělal to samé,ale kabel jsem tam asi měl,jen jsem oddělal tu záslepku dal žárovku a svítilo Ja teď nevím, ale myslim že mi to bez přivedení el. nesvitilo. Jinak je to hezčí když svíti obě co Citovat
Blizzard Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 no , me v 306ce chybela na jedny strane jenom zarovka. ta objimka byla uz elektricky zapojena.....ale mozna si ji predchozi majitel vzal:) Citovat
Tuldous Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: pigi.jakub Jo kontrolka mi svítí.Světlo do mlhy je jen na levé straně na pravé dát nelze je tam záslepka.Moc často se nepoužívá ale chtěl bych aby to fungovalo.Díky za každou radu U 406 svítí jen levá strana. Já jsem asi před rokem zprovoznil i tu druhou a svití mi obě . Udělal jsem to tak že jsem vyndal tu záslepku a elektriku jsem přivedl z druhé strany od mlhovky a dal jsem pak už jen žárovku a bylo U nového modelu na breaku tam záslepka nebyla, ale pro změnu tak malá dírka v plast. parabolce, že tam nevešla stand. 21w žárovka...---..... tak jsem dírku zvětšil a žárovka je tam. El. vedení je už hotové, teda aspoň u mě.... Citovat
Tuldous Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 ...tak dneska jsem se nas..l a pustil se do ní... Na Rouskovic webu (šikovný to odkaz na elektro - velmi, velmii jej chválím:super) si našel obvody na mlhovky, zjistil, že když svítí kontrolka, tak by měla i žárovka v mlhovce(zn., že pojistka je v poho). Ale furt nic..... U špičky šroubováku v zásuvce je páčka, která vypne spínač mlhovek při zasunutí el. zástrčky přívěsného vozíku. Je to protoo, aby mlhovky svítily jen na přip.vozíku, a mlhovky z auta, aby odrazem neoslňvaly v zrcátku řidiče.... Už jsem toto provdení viděl u Fordů, ale ty to měly přes odporové relé někde v prostoru žárovek. Recept? Pokud je to stejná závada, tedy auto má takto zapojené tažné, el. zásuvku je potřeb rozdělat , vyčistit, popř. malinko přiříznout boky o které táhlo vypínače třelo. V rozdělaném stavu se dá mačkáním zjistit oprav. původ této závady. Recept II. V prostoru výměny žárovek, za zadním levým blinkr. najít růžové drátky, jeden jde ze spodu a druhý ze shora a propojit je(pak zaizolovat. (Ovšem nebude šlapat ten efekt vypnutí při připojeném vozíku. No snad jsem se moc nerozepsal... Citovat
zbrojnoš Odesláno 6. květen 2006 Odesláno 6. květen 2006 tak už vím , kde měla být ta fotka, že Tuldous. Na tu druhou mlhovku se taky někdy chystám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.