Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny.

Myl jsem motor u své 406 a druhý den mi přestal fungovat pohon na LPG. Pravděpodobně (a snad) půjde jenom o el.kontakty, ale nevím, co mám zkontrolovat, protože je tam hroznej chaos. Nemáte někdo fotky nebo detailnější náčrty motorovýho prostoru 406 1.8 (ne 16V)? Nebo nějakou dobrou radu, případně servis v Brně a okolí...

Předem dík

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Co máš za LPG systém? Zkus vystavit auto na slunce a otevři kapotu, třeba to vyschne.

Právě, že už to trvá moc dlouho...

To LPG je z Holandska, myslim že od Vialle Autogas...

Chci zkontrolovat kontakty a tak, jenže nevim co vlastně je plyn a co původní motor atd....

Odesláno

Vialle je úplně super dokud funguje, potom je celkem problém. Měl jsem ho taky. Jediné rozumné řešení je firma v Prostějově - Fedor auto (www.fedorauto.cz), která umí Vialle skutečně opravit, má na to diagnózu atd. O jiné seriózní firmě nevím, snad je někdo v Hradci a Praze, ale to nevím přesně.

Jinak když půjdeš po drátech jsou tam pojistky - zkontroluj je.

Odesláno
Původně zaslal: Honzin

Vialle je úplně super dokud funguje, potom je celkem problém. Měl jsem ho taky. Jediné rozumné řešení je firma v Prostějově - Fedor auto (www.fedorauto.cz), která umí Vialle skutečně opravit, má na to diagnózu atd. O jiné seriózní firmě nevím, snad je někdo v Hradci a Praze, ale to nevím přesně.

Jinak když půjdeš po drátech jsou tam pojistky - zkontroluj je.

Pojistky jsem našel a bohužel jsou v pořádku...

Mrknu po někom v Brně a jinak zkusim ten Prostějov, dík

Odesláno
Původně zaslal: Honzin

Věř mi, že jsem dlouho hledal. Neexperimentuj a jeď do Prostějova - znají vialle i peugeoty.

TAk jsem byl v Prostějově a tam mi řekli, že je smazanej program v řídící jednotce a že to nedokážou opravit...

Eště zkusim zavolat tu Geru... Nevíte někdo, kdo by to moh zvládnout?

Odesláno

Tak jsem se dozvěděl, že to udělaj jedině v Praze. Pokud se sežene starší funkční řídící jednotka, tak to bude za 5000,- nová stojí 18000,- Takže spíš uvažuju o demontáži, asi se mi to nevyplatí...Nechtěl by někdo zbylý díly?

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Skus zjistit přesný název toho zařízení na LPG. :myslim:myslim:myslim

Já mám digitální vstřikování Autogas Systems viz http://autoplyncentrum.cz/cenik-autogas-systems.html'>http://autoplyncentrum.cz/cenik-autogas-systems.html :D:D:D

jezdím zde na revize a opravy - http://autoplyncentrum.cz/ a jsem s jejich službami velmi spokojenej. :roker:super:roker

Vialle dělalo jenom dvě zařízení AMS a LPI. U nás s tim málokdo chce mít něco společnýho:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...