HR204 Odesláno 25. červenec 2022 Odesláno 25. červenec 2022 Zdravím pánové, rád bych požádal o radu, proč motor 2.0 Blue Hdi točí, ale nechytne a diagnostika hlásí trvalou chybu P050B92 - doba spuštění je příliš dlouhá. Dříve než k tomu došlo, praskla vratná pružina pístu vysokotlakého čerpadla Delphi, takže nepodávalo palivo do vstřiků a zůstal jsem viset na cestě. Po výměně vratné pružiny motor nenaskočil a poté co jsem povolil a snad i odvzdušnil na přívodu paliva do vstřiků, to mělo snahu po několika startech na možná 2-3 válce škytat na pár sekund. Pro jistotu zda nedošlo k přeskočení, či skalpování zubů na rozvodech jsem na ně kouknul a zkontroloval časování spolu s vysokotlakým čerpadlem podle značek - teček, ale sedělo to. Znovu složil a motor točí bez škytnutí. Je možné, aby byly vstřiky zavzdušněné a nedávaly palivo do válců? Jakým způsobem se tedy dají odvzdušnit, či zprovoznit? Děkuji za případné poznatky. Citovat
ChouLu Odesláno 25. červenec 2022 Odesláno 25. červenec 2022 Jaké jsou otáčky při startu dle diag? Citovat
HR204 Odesláno 26. červenec 2022 Autor Odesláno 26. červenec 2022 Na diagnostice je počet otáček na klikové hřídeli - 488 ot/min, měřený průtok vzduchu - 232mg/zdvih, vypočítané vstřikované množství paliva - 41,75 mg/zdvih. Mimo jiné baterka je 1 rok stará a dobitá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.