Přejít na obsah

HR204

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

O uživateli HR204

  • Datum narození 6. březen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    ostrava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

HR204's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. HR204

    Nenastartuje motor - chyba P050B92

    Na diagnostice je počet otáček na klikové hřídeli - 488 ot/min, měřený průtok vzduchu - 232mg/zdvih, vypočítané vstřikované množství paliva - 41,75 mg/zdvih. Mimo jiné baterka je 1 rok stará a dobitá.
  2. Zdravím pánové, rád bych požádal o radu, proč motor 2.0 Blue Hdi točí, ale nechytne a diagnostika hlásí trvalou chybu P050B92 - doba spuštění je příliš dlouhá. Dříve než k tomu došlo, praskla vratná pružina pístu vysokotlakého čerpadla Delphi, takže nepodávalo palivo do vstřiků a zůstal jsem viset na cestě. Po výměně vratné pružiny motor nenaskočil a poté co jsem povolil a snad i odvzdušnil na přívodu paliva do vstřiků, to mělo snahu po několika startech na možná 2-3 válce škytat na pár sekund. Pro jistotu zda nedošlo k přeskočení, či skalpování zubů na rozvodech jsem na ně kouknul a zkontroloval časování spolu s vysokotlakým čerpadlem podle značek - teček, ale sedělo to. Znovu složil a motor točí bez škytnutí. Je možné, aby byly vstřiky zavzdušněné a nedávaly palivo do válců? Jakým způsobem se tedy dají odvzdušnit, či zprovoznit? Děkuji za případné poznatky.
  3. Díky pánové, zdá se, že ta pojistka F2 7,5 A tam opravdu je, ale tím, že je utopená pod výřezem otvoru v kastlíku u spolujezdce, tak není v podstatě vidět a výměna bude docela oříšek, a ty relátka vyměnit je utopie. Vypadá to, že nějakým způsobem budu muset demontovat ten kastlík, abych se tam dostal. Ještě jednou díky za Váš čas.
  4. Zdravím, zde je info VINu : VF38EAHXMGL040979. Koukám na schéma u spolujezdce, ale tam F2 není uvedena, až F3, atd. https://fuse-box.info/peugeot/peugeot-508-2011-2018-fuses Moc děkuji
  5. Zdravím, možná hloupý dotaz, ale při manipulaci s kontakty ve zpětném zrcátku se mi podařilo vyrazit napájení vyhřívání zrcátka řidiče a nedaří se mi najít příslušnou pojistku, paradoxem je, že v příručce není ani uvedena. Ví někdo, či disponuje schématem rozložení a umístění příslušného jištění ? Mockrát děkuji.
  6. HR204

    Diagnostika lexia

    Vyzkoušej na jiným autě, něco je špatně s interface. Jednotky by najít měla i stará verze, jenom nic nenakóduješ (jede to online dneska) Díky za radu, něco na tom možná bude, poněvadž jsem dnes zhlédl video práce s diagboxem na P508 ve verzi 7.57. Mimochodem, tím interfacem je myšlena deska s čipy ? Zkusím se podívat dovnitř, poněvadž jsem četl zmínky o závadách na spojích, tak snad může být problém ve studeném spoji a pod. S jiným autem bude trocha potíž, poněvadž nevím o známém s Peugeotem v okolí.
  7. HR204

    Diagnostika lexia

    Díky, tedy zřejmě nezbude než se obracet s diagnostikou na servis Peugeot, hold kdo chce mít doma opičku, musí mít i na banány.
  8. HR204

    Diagnostika lexia

    ChouLu díky, to jsi mne nepotěšil s tou verzí diagboxu, která verze by si s tím tedy poradila? Otázkou je, zda ta čína s novější verzí bude kompatibilní.
  9. HR204

    Diagnostika lexia

    Díky za reakce, právě jsem přišel od auta poté co jsem aktualizoval FW na 4.3.7 ani to však nepomohlo, zvláštní je, že po mně chce pokaždé VIN, aniž by si to diag načetl automaticky a poté kdy komunikuje s jednotkami ve vozidle hlásí u každé položky - neproběhla komunikace, no a v celkovém výpise je to uvedeno jako závada komunikace u každé položky jednotek. Jinak k tomu kabelu nevím, jaký mezikus by tam měl být (viz.Pe3K), poněvadž od lexie jde jeden do USB a z druhé strany je asi 25cm dlouhá vícepinová kulatá koncovka, která je spojena s dalším káblikem s kulatou koncovkou a přechodem na plochou OBD zdířku.
  10. HR204

    Diagnostika lexia

    Zdravím pánové, věděl by někdo kde může být zakopaný pes? Při připojení k P508 2016 blue hdi 110kw pomocí čínského klonu (snad full verze) v diagboxu v7.83 na WIN 7/32 s kábelem 92815 C a FW V4.3.4 WIN 7/32 nelze načíst žádnou jednotku - závada komunikace. Za každý podnět předem děkuji.
  11. Zdravím, prosím o info dle VINu : VF38EAHXMGL040979 Moc děkuji
×
×
  • Vytvořit...