LubošK Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 Spěchal jsem tehdy na pohřeb. Spolužáka ze školy. A kámoš, co měl velmi silné auto, tam dorazil (na trase Ostrava-Český Těšín) asi tak o 5 sec. dříve. Od té doby spěchám, jen když musím. Citovat
Hnidopich Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Tak doporucujete P307 po faceliftu nebo ne a proc ? Citovat
lamancha Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 1.6HDi je muj nejsilnejsi argument proc jo, zbytek bud neutral nebo proti (nelibi se mi novy cumak-ale to je ciste subjektivni) Citovat
JarinoRS Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 mne sa novy nepacil a teraz sa mi paci Citovat
123ps Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Samozřejmě že doporučuji novou tvář! Stará byla krásná, ale nová je prostě fantazie. Hned jak jsem ji v salonu uviděl, sednul jsem na prd*l a to auto prostě musel mít. Navíc, motor 1,6 HDi šlape jak hodinky. Všechno funguje jak má. Prostě nový pažout 307SW 1,6HDi, 110 kobyl, výbava Pack + navíc tónovaná skla do zelena a to vše za 536 900,- včetně dépéháčka a při platbě za hotové. . . . . krásné auto za přijatelný peníz. Není co řešit. Citovat
Hnidopich Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 A jak jste na tom s vibracemi volantu ? Citovat
Bohumil Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 \"Starý\" model se mi líbil, \"nový\" se mi taky líbí. A stěmi vibracemi volantu, o čem to furt melete? Co to je a jak se to projevuje?:o:o:aut Citovat
lamancha Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 to si a/delas srandu, b/nectes jine nez svoje prispevky Citovat
Hnidopich Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Ja ty vibrace s mojim vozem uz asi nestihnu, protoze ho budu prodavat . Ale doufam, ze pri faceliftu na tom zapracovali . [upravil dne 10.5.06 Hnidopich] Citovat
JarinoRS Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: Bohumil \"Starý\" model se mi líbil, \"nový\" se mi taky líbí. A stěmi vibracemi volantu, o čem to furt melete? Co to je a jak se to projevuje?:o:o:aut ides si 130-140 a trasie to jak sfina, ako keby si mal parkinsona. pod 130 netrasie, nad 140 netrasie. Citovat
lamancha Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: JarinoRS Původně zaslal: Bohumil \"Starý\" model se mi líbil, \"nový\" se mi taky líbí. A stěmi vibracemi volantu, o čem to furt melete? Co to je a jak se to projevuje?:o:o:aut ides si 130-140 a trasie to jak sfina, ako keby si mal parkinsona. pod 130 netrasie, nad 140 netrasie. zkus to \"dynamicke\" vyvazeni - tj. na naprave - mi to pomohlo hodne:super Citovat
JarinoRS Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 mne to teraz netrasie, predtym triaslo, to bolo na vysvetlenie bohumilovi Citovat
123ps Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Žádné vibrace jsem nezaregistroval. Jen když vjedu do podélné nerovnosti, tak se chová tak trochu jako vlak, ale prý je to na gumách širokých 205 normální. Na zimních 195-kách jsem to tolik nepociťoval. Citovat
Bohumil Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 2 Lamancha : a) je správně :P:P:D:D:D:papa:papa:papa Citovat
LubošK Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 ...ale jen na některých úsecích českých dálnic. Na jiných je to naprosto v klidu. V řízení je oproti Octavii I fakt velmi cítit každá nerovnost - pamatuji se ale ještě dnes velmi dobře, že když jsem do té Oktávky kdysi přesedl z Felicie bez posilovače, byl jsem necitlivostí řízení Okávky zpočátku dost nepříjemně překvapen - a to zvláště při ostřejší jízdě v zatáčkách, kde se pak u Oktávky I těžko odhaduje okamžik, kdy se \"utrhne\" a díky těžkému 1.9TDíčku jde nedotáčivě \"za čumákem\" ven ze silnice, což se pak už hodně blbě koriguje (i když zatím se mi z pár takových situací podařilo vždy dostat bez pomačkaných plechů). Citlivost řízení P307SW tak vnímám spíše jako výhodu. Ještě ale uvidím, co to bude dělat po přezutí ze zimních 195R15 na \"origoš\" 205R16 , ke kterému dojde v nejbližších dnech u příležitosti garanční prohlídky... Citovat
lamancha Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 ja to poznal prave po tom prezuti a doufam, ze Tobe se to vyhne:papa:papa Citovat
JarinoRS Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: LubošK ...ale jen na některých úsecích českých dálnic. Na jiných je to naprosto v klidu. V řízení je oproti Octavii I fakt velmi cítit každá nerovnost - pamatuji se ale ještě dnes velmi dobře, že když jsem do té Oktávky kdysi přesedl z Felicie bez posilovače, byl jsem necitlivostí řízení Okávky zpočátku dost nepříjemně překvapen - a to zvláště při ostřejší jízdě v zatáčkách, kde se pak u Oktávky I těžko odhaduje okamžik, kdy se \"utrhne\" a díky těžkému 1.9TDíčku jde nedotáčivě \"za čumákem\" ven ze silnice, což se pak už hodně blbě koriguje (i když zatím se mi z pár takových situací podařilo vždy dostat bez pomačkaných plechů). Citlivost řízení P307SW tak vnímám spíše jako výhodu. Ještě ale uvidím, co to bude dělat po přezutí ze zimních 195R15 na \"origoš\" 205R16 , ke kterému dojde v nejbližších dnech u příležitosti garanční prohlídky... ano, potvrdzujem, ale zase zalezi aj na vyvazeni, pneu, diskoch...mam skusenosti z 6 sadami pneu, najmenej vibroval na terajsich (asi ze je to este moc nove) a na povodnych dunlopoch 15\" a najviac mi to vibrovalo na michelinoch 15\" Citovat
Hnidopich Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Pred nedavnem mi zenuse predstavila spoluzacku se svym manzelem. Shodou nahod tento typek dela v Kvasinach na Skodovackych specialech (SuperB,Fabia sedan). Ocekaval jsem zaryteho skodovaka, ale chyba po letech stravenych na lince skodovky je nemuze ani cejtit. Zajimave bylo vypravneni o jedne serii Fabii u ktere s nicehoz nic upadavaly cele napravy. Procpak se o tom nedozvi ? Citovat
Bohumil Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Byl jsem na exkurzi v Kvasinách v novém závodě, ale to bylo před osmi lety. Borec nám vysvětloval v lisovně jak jsou výlisky přesné na tisíciny mm. Pak to navěšeli v karosárně na nějakou kozu, vyběhli odněkud borci s kladivama a palicema, pobouchali to, aby to šlo pak svařit a tisíciny mm byli v ........... Co auto to originál. Něco se tam snad od té doby změnilo, né ??? Citovat
JarinoRS Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 veru...otec kupil novu fabku pred 4 rokmi, pekna, ta sportova zlta, dokonca v skoda mega vybave (plna bez klimy :D:D) a ked zasvietilo slniecko, tak som pozrel lepsie na vodicove dvere a cuduj sa svete, boli zelene...kedze sme si to vsimli po 7 mesiacoch, povedali dovidenia, zaruka 6 mesiacov Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.