Dafson Odesláno 21. červenec 2022 Odesláno 21. červenec 2022 Mám dotaz. Jak vyndám kastlík u spolujezdce u 106ky? Mám prasklou pružinu u té kliky tak jsem si sehnal jiný. Ale nevím jak ho vyměnit. Přikládám fotku jaký mám typ. Nerad bych něco ulomil. Diky. Citovat
Ferry Odesláno 21. červenec 2022 Odesláno 21. červenec 2022 zespod jsou dva plastove trny, ktere slouzi jako panty, staci je povytlacit sroubovakem z jedne strany a pak vytahnout uplne. Je potreba si k tomu nejlepe lehnout na zada na podlahu a strcit pod palubku hlavu Citovat
Dafson Odesláno 21. červenec 2022 Autor Odesláno 21. červenec 2022 Díky. Dneska jsem si jich vsimnul, tak jsem si myslel že to musí jít přes tyhle panty. Snad se zadaří Citovat
Dafson Odesláno 22. červenec 2022 Autor Odesláno 22. červenec 2022 Tak přihrádka vyměněná. Vyndat původní je sranda, ale trefit se s těmi panty do nový byl hlavolam. Tak šla sedačka spolujezdce ven a pak už jsem si k tomu mohl krásně lehnout. Diky za radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.