Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to benzin 55kW. Povodne som mal vyhliadnutu 1.4 66kW ale mala problem tak som ju nezobral. Od vcera najazdenych cca 300 km (2 dospeli + 2 deti) uplne v pohode (ako som uz inde napisal nie som Schumacher;)) A znacku som neukazal (za co sa hlboko ospravedlnujem :mad: ) lebo este neni moja (doniesol som to vcera) po prepise v pohode ukazem:mrk. Tiez pevne dufam v bezporuchovu prevadzku:myslim

[upravil dne 30.4.0606 caco]

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

a este si daj streknut tie cierne plasty do laku a budes to mat akurat :papa

A proc? Kombinace cerne s cervenou nevypada spatne ( stejne jako zlute s cernou):roker

Odesláno

Samozrejme ze ALU bude (uz mam nejake ponuky zvazujem ci 16\" alebo 17\") a dostane aj slnecne okuliare:) (tmave folie). A spekulujem ze spetne zrkadla dam do farby ALU (chrom alebo hlinik).

Mate niekto 17\" alu? Zaujima ma ci to tam v pohode natlacim. Alebo je to blbost?

Odesláno
Původně zaslal: caco

Samozrejme ze ALU bude (uz mam nejake ponuky zvazujem ci 16\" alebo 17\") a dostane aj slnecne okuliare:) (tmave folie). A spekulujem ze spetne zrkadla dam do farby ALU (chrom alebo hlinik).

Mate niekto 17\" alu? Zaujima ma ci to tam v pohode natlacim. Alebo je to blbost?

neni to blbost, naopak je to povinost;)...takhle vypada moje auto na 17ctkach...gumy 215x45..jo jsou tam vlastne jeste 5ti centimetrove podolozky....takze nevahej a jdi do toho...

post-0-14109594452905_thumb.jpg

Odesláno

to tomask

sakra chlape, musim jak sa hovori \"smeknout klobouk\". Mas to suprove:roker. Mozes dat sem foto z predu a zozadu? Jedna podlozka ma 5 cm? To si to bez problemov rozsiril o 10 cm? Takze by som tam mal \"narvat\" aj 17\"-ky siroke 225? A co spotreba? O kolko sa zvysila?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...