Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ventil a potrubí vem origo ;) Na tom se nevyplatí šetřit.. můžeš to za měsíc dva řešit znovu.. tyhle podtlakový ventily z druhošky prostě nefungují jak mají :( 

Odesláno

Hakavcak každý auto potřebuje servis 😉 a pokud si chtěl jen jezdit měl jsi koupit atmosférický benzinový motor na kterým se toho nemá co pokazit narozdíl od nafty s turbem😉

Odesláno

Tak objednám klapku tu si vyměním sám a v peugeotu nechám vyměnit ventil a potrubí. Potrubí je nutné vyměnit? Koukal jsem to je další cca tisícovka a v peugeotu tak 500 za výměnu počítám. Jestli by nestačil ten ventil? Omlouvám se nemám peníze teď jsem dával hodně za solární panely. Tak prostě na to musím koukat.

Odesláno

Tak jsem vyměnil klapku stará vypadá úplně v pořádku a chyba zůstává i s novou. Tak doufám, že jsem jen tak nevymenil dobrou klapku za novou a chyba je jinde. 

20220803_154714.jpg

• O 8 měsíců později...
Odesláno
V 30. 7. 2022 at 14:51, ChouLu napsal:

Ano i potrubí je nutné :) muže být poškozené 

Ahoj prosím tě nemůže být jinde? Klapku jsem si měnil sám novou ventil a potrubí v peugeotu a stále se objevují 2 chyby které jsou vidět pouze na diagnostice a pokuď dam sport trochu to rozjedu vyskočí kontrolka motoru s chybou P0488. Tak, že nevím jestli reklamovat klapku nebo v Peugeotu ventil + potrubí? A zajímavé, že po výměně v peugeotu se nedostanu v diagnostice na zkoušku klapky po spuštění mi diagnostika test zastaví a píše na žádost test zastaven. To mi před tím šlo normálně vyzkoušet teď vůbec. Díky 

20230423_134253.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak Já Vám to tedy řeknu teď jsem přijel ze servisu už je to opraveno. Tak že klapku jsem poslal na reklamaci ta se mi vrátila, že je v pořádku bez závady. Tak pokud by někdo měl zájem o klapku cca 1,5roku ještě v záruce najeto cca 2000km tak že nová teď i vyzkoušená bez závady za 2500kč kupoval jsem zde https://automotoprikryl.cz/hrdlo-skrtici-klapky-valeo-700440. Problém byl v Autorizovaném servisu kde mi vyměnil mechanik ventil druhý a zjistil, že potrubí je jiné tak ho tam nedal. V počítači a na faktuře byla výměna komplet i s potrubím. Tak dnes mám auto po servisu vyměněn i druhý ventil s potrubím a diagnostika už žádnou chybu nevidí a to jsem to zkoušel pořádně projet a řekl bych, že na řežím sport je to ještě živější. Tak, že pokud má někdo tyto chybné kódy tak zkontrolovat klapku to vodítko jestli není vykvrdlané a pokud drzí podtlak nechat vyměnit ventil cena v peugeotu 1250kč a rovnou i potrubí cena 905kč. Doporučuji před servisem si určité věci natočit ofotit. Díky jednomu staršímu videu kde jsem točil výměnu kladky a bylo tam vidět potrubí se tím začali zabývat do té doby tvrdili, že je to nesmysl proč by to dělali a oháněli se položky v počítači. Ale omluva nakonec byla i zdarma vlastně mám jeden nový ventil. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...