McDodo Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Help. Pomozte někdo na 406 mi přestal fungovat multifunkční displej (venk. teplota, spotřeba, rádio, čas) a v Peugeotu mi řekli, že zřejmě bude vadný? :myslim Citovat
Tornado Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Zajed na vrakac a skus se poptat jestli jej maji. Pujc si ho a primo u nich si ho zkus vymenit. Kdyz pujde, tak mas problem vyresenej. No ale kdyz nepujde, tak bud je vadnej i ten z vrakace a nebo bude chyba nekde jinde... Ja ten display nemam, tak ti asi vic neporadim.... [upravil dne 27.4.0606 Tornado] Citovat
chuck11 Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Chtělo by napsat co dělá a co nedělá:papa Citovat
MJSytic Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Původně zaslal: McDodo Help. Pomozte někdo na 406 mi přestal fungovat multifunkční displej (venk. teplota, spotřeba, rádio, čas) a v Peugeotu mi řekli, že zřejmě bude vadný? :myslim Pokud bys měl ten display vadnej, tak bych měl o něj zájem - teda pokud je to na starej model. Dal bych si ho tam jen tak místo tý díry co tam teď mám. Díky;) Ale přeju ti, ať se ti to podaří dát do kupy, a aby to byla jen nějaká blbůstka, co nebude stát moc peněz. Funkční displaye jsou moc moc moc drahý :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.