MC_MarshaLL Odesláno 3. červen 2022 Odesláno 3. červen 2022 Zdravím peugeoťáci. Už jsem bezradný,bohužel, furt řeším chybu P20F6 - detekován únik adblue..minulý týden výměněn vstřikovač adblue za origo nový, proběhlo nastavení přes diag a dnes zhruba po ujetých 600km se tato chyba opět objevila už jsem bezradný, únik nikde viditelný není, vstřikovač nový .. natočil jsem video po příjezdu a někde tam něco kape, ale vzhledem k puštěné klimě a výstupku co je na spodku auta, předpokládám, že je to dobře...může někdo poradit čím to může být ? Případně se na auto kouknout (kraj Vysočina) ??? Jelikož za měsíc nás čeká dovolená, nehodlám nic riskovat..díky VID_20220603_184051.mp4 Citovat
Dutý Měch Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 Řešil jsem minulý měsíc to samé, výměna vsřikovače nepomohla, takže nová nádrž a je už cca 1500 km klid. Cena i se vstřikovačem skoro 25 tisíc Kč. Citovat
MC_MarshaLL Odesláno 23. červen 2022 Autor Odesláno 23. červen 2022 Díky za odpověď, nakonec jsem vyměnil nádrž , cena v Peugeotu 24tisic pro mě byla neakceptovatelná, koupil jsem nádrž za 15 a vyměnil a nastavil sám ... Jinak v práci mám komplet vše rozebráno, natlakováno a nikde tam nic neutíká, je tam docela dost o-krouzku tak je možné,že je nějaký špatný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.