Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, moc prosím o radu.

Nechal jsem udělat rozvody na Expertovi, rok 2007, motor 2.0 HDI 88 kW.

Do této chvíle posilovač řízení fungovat správně, jak má. Teď po rozvodech nejde. Má to nějakou souvislost s děláním rozvodů, nebo je to jen náhoda? Každopádně moc prosím o radu, co s tím.

Odesláno

technicky to žádnou spojitost nemá - je tam elektro hydraulický posilovač a čerpadlo posilovače ve vlevo vepředu u podběhu s rozvodu motoru na pravé straně nemá nic společného

ale mohlo dojít k odepnutí/poškození kabeláže nebo holt jen časově podobné, ale nezávislé poškození

Odesláno (upraveno)

Tak opraveno. Byl to nějaký spoj pod kabeláží, co je v BSM jednotce. Má tam být svazek a ten když se nadzvedl, tak tam bylo vidět to přerušení ( něco jako nějaká pofidérní pojistka).

Ještě doplním a to, že přestaly i problémy se světly. Tudíž ta jednotka se cpe opravdu snad do všeho co v autě je.

Osobně jsem to neviděl, tak nemůžu podrobnější popis.

Upraveno uživatelem Zdenda65
Doplňující info
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím, tak mi také nejde servo. Bohužel mám problém s děravou hliníkovou trubičkou, která bohužel nejde objednat. Je to auto r.v. 2007. Nějaký nápad kdo by to mohl opravit? Díky

Odesláno (upraveno)

Nápad je. Změř průměr trubky, objednat kousek hadice, která je odolná vůči hydraulickému oleji, trubku rozříznout, nasadit hadici co to půjde (přesah alespoň 5-6 cm ) a na každý spoj dát pořádnou hadicovou sponu ( pro sichr radeji dvě ) a mělo by to být OK.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

ta trubka bude mít na obou stranách šroubení (píšu o tlakovém potrubí, nee vracečka do nádobky), tak to změř a nechej udělat tlakovou hadici s potřebným šroubením

Odesláno

Šroubení nemá. Je tam konec s o-kroužkem (nikde nemají). A musí to být samonosné (hadice se neudrží na místě a bude cestovat. Jinak dám měděnou trubičku do hliníkové je jistá smrt 😉. Dnes jsem sehnal človíčka co mi to zavařil, tak uvidíme. Doufám, že to vydrží alespoň než seženu něco jiného. Jinak díky za nápady 

Odesláno

zkus oslovit firmy co dělají hydralické hadice/trubky - tam ti poradí

nevím o kterou jde, ale mám vratnou hadici od řízení taky nastavenou hyralickou opletenoiu hadicí - hliník byl "prorezlý" důlkovou korozí a v jenom bodě tekla - nešla sehnat tak náhrada hadicí a funguje dosud, je chycená k rámu aby necestovala

Odesláno (upraveno)

mno--ideální je přinést do té firmy tu starou trubku (nebo oba konce trubky a změrit délku hadice),  oni si už poradí i s nestandard koncovkami, hadici pak upevníš plast sponami, nikam nebude cestovat

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...