dudo2 Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 (upraveno) Ahoj.potrebujem radu uz 3x sa mi stalo za pri jazde mi napise vyhodi chybu automatu a prestane radit .zostane tam len 3.musim auto zastavit chvilu pockat a potim to ide zas normalne.bol som v autorizovanom servise a dia neukazuje ziadnu chybu.neviete mi niekto poradit kde a co treba vymenit? peuget 308 cc 2.0 hdi at6 aisin r.v.2009 dakujem Upraveno 7. květen 2022 uživatelem dudo2 Citovat
dudo2 Odesláno 8. květen 2022 Autor Odesláno 8. květen 2022 (upraveno) Veruže nenasli uz som bol 2x a nikedy nič.objednam sa 3x a budem pytat neaky výpis zavad alebo čo nech to mam na papieri Upraveno 8. květen 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Agrafik Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Diagnostika nemusí ukázat v počítači převodovky chybu, pokud byla přechodná a po několika startech se smazala . V deníku závad by zapsaná být měla, ale ten deník závad se musí načís extra. Citovat
dudo2 Odesláno 11. květen 2022 Autor Odesláno 11. květen 2022 Tak som bol na dia.samozrejme nic neukazala.snimac otacok motora ktory bol meneny vraj ma oproti sebe neaky terčík a ten sa im nepozdaval tak vymenili ten .dufam ze to pôjde dnes zatial bez zavad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.