Dutý Měch Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 Ahoj, máte někdo pls zkušenost s čištěním vstřikovače AdBlue? Auto občas hodí chybu P20E8 o zahlásí UREA, ale té je v nádrži dostatek. Zjistil jsem, že na vstřikovači je vrstva krystalků. Může pomoct vstřikovač vyčistit, nebo to nemá smysl a je třeba rovnou vyměnit? Díky Citovat
kemo Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 Čau hele to jsem taky řešil čišteni je k ničemu lepší je ho vymenit za nový a nesmiš zapomenout koupit i těsneni , já měl na spodku injektrou tohle. Snad budu mít klid na delší dobu od toho . Charlie 1 a Dutý Měch ohodnotil 2 Citovat
zipan Odesláno 8. červenec 2022 Odesláno 8. červenec 2022 Ahoj, budu měnit vstřik adblue je potřeba po výměně udělat reset případně poradit kde ho najdu ? Citovat
ChouLu Odesláno 8. červenec 2022 Odesláno 8. červenec 2022 ano je nutné potvrdit výměnu v jednotce motoru.. někdy je nutné udělat přeprogram jednotky motoru Citovat
zipan Odesláno 8. červenec 2022 Odesláno 8. červenec 2022 Dobře tak že postup viz video ? Jinak mám starší verzi diagboxu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.