DennyCrocco Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 Čau peugeotaci mám problém s kterým si už vůbec nevím rady mám 406 coupe 3.0 152kw zničeho nic po jízdě auto šlo do nouze normálně sem nastartoval ale otacky max. 2 tisíce a i pri sešlápnutí plynu na zem. Vyčistil jsem klapku, sani, a dal nový svíčky potom auto jelo normálně. Auto stalo 4 dny a po ujetí 2 km znovu stejný problém diag. Nic neukáže. Nevím náhodou někde čím by to mohlo být nebo nesetkal se stim už někdo? Díky Denny. Citovat
inoxing Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 (upraveno) Je to divný, jednotka by měla ukazovat nějakou závadu. Jednotka v nouzi nevím, tyhle roky to neuměly, jenom diesel- maximálně missfire a jedeš na X válců. Možná tlak paliva, ale to je doprovázené většinou i missfire některého z válců a přesouvá se z jednoho na druhý apod. Zkus s tím jet delší trasu (20km), aby se nějaké závady mohly projevit do výpisu. Upraveno 21. duben 2022 uživatelem inoxing Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.